Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek minuly tema se mi moc nepovedlo takze zkousim novej INDOOOR pod usporkama 60W ale nahrazuji300w ale ted me poradte stinitko.....nevim jak pripevnit svetlo k plechuchci ho aby bylo tak jak je na obrazku nakresleny
Seminka mam od kamosu nevim co to je vcera jsem je dal do hliny tak uvidime co to udela hned poslu foto co to bude skrin se tepr dela a co nevidet bude hotova
tak my nejak poradte s tim svetlem a kdyz budete myt nejake otazky tak se ptejte rad odpovim
cau,vyser se na to,pod usporkama ti to neporoste,a uz vubec kvalitne nevykvete.. Usporky maj krom nizke wattaze spatny spektrum.. kdyz uz chces pestit v techhle podminkach,doporucuju aspon 70w HPS.. dej vyhledat "usporka" a uvidis jak se darilo jinym.. Snad te to odradi. mej se
antiusporkaru si nevsimej, podivej se co pod usporkama stvoril treba Brunco, myslim ze se tremi by to slo, samo ze sodik je sodik, pro mne je treba problem wataz, pokud muzes dej tam radsi 70w HPS, ale jak rikam da se i tak Na ty objimky bych tam dal treba nejake L ktere bych prisrouboval k tomu stinitku, verim ze to nejak vykutis.
No řek´bych že výš, ale chtělo by to foto celku
Na margo těch úsporek: Myslím, že klidně mohou uspokojit potřebu něco si vypěstovat za minimálních nákladů a starostí. Sám jsem měl chvíli pár odstavených hermoušú jen tak volně na stole v jiném pokoji pod nainstalovanými stolními lampami (asi 40W) s provizorním stínítkem. Za ještě růstového cyklu si to vesele šlapali dál asi týden a fakt jsem přemejšlel, že je nechám "co to dá". Určitě by nějakej ten čoud z toho byl
Držím pěsti, každá zkušenost je k nezaplacení.
....tak ja nevim ale odporucil by som dat tie (vidim len jednu) usporku(y) horizontalne a veeelmi nizko cca max 1cm, lepsie pol cm a nech ti priamo vrsky ofukuje vetrak ktory napr. pripevnis k tienidlu, ak tienidlo nemas tak si urcite sprav dost sa sikne, najme u usporiek aby to svetlo bolo trosicku silnejsie, inak drzim palec
... ak by si cel vidiet napr. moje tienidlo tak daj vediet, ukazem ako som to riesil ja
Mrhaním ducha a srdca je presviedčať odporcov, ktorí vôbec nepomýšľajú na to, aby mali svoj vlastný názor.
Ta kytka se ti kapku vytahla pridal bych jeste nejakou tu usporku a snad by jsi tu kytku mohl kapku ohnou pomoci dratu, da se i lamat ale z toho bych mnel kapku strach. Uz jsem vydel kytku na kterou spadla lampa, a na zlomenem stonku se udelalo jakesi kolinko a kytka makala dal
Inu mínus řekněme 10 cm na lampu (horizontal, stín a objímka included) a ten květník má kolik.. řekněme mínus dalších 20, čili 70 - 30 je myslím 40 čísel pro nadzemní část rostliny.. Rozumím tomu správně?
Esli jo, tak určite platí: Ohýbaj ma mamka, zakát som ja Janka.. <gro:version musil jsem to poopravit, nebudeme nadŕžat chuapom, pozn.aut.>