Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vedete si záznamy, zápisy či tabulky o pěstebních kolech?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Obecné Vedete si záznamy, zápisy či tabulky o pěstebních kolech? Příspěvek č. 1

Myslím, že by bylo dobré, kdyby si v tomto threadu ostatní indoor groweři vyměnili zkušenosti co se vedení záznamú o jednotlivých pěstech týče. Já osobně se pokouším u sebe zavést nějaký záznamník co se kdy s kytkama dělo a tak se tu chci s ostaními poradit, jak na to. Podobný thread jsem nenašel a tak ho zakládám a mám pár upřesňujících otázek.

Zda zápis vedete a proč?

V jaké formě, zda tabulka excelu, popsaný sešit, extra diář?

Jak často, každý den, nebo jen při nějaké činnosti?

Máte to ve formě volného zápisu, nebo je to přísně stanovená tabulka s požadovanými hodnotami?

Jaké údaje zapisujete a jak pak získané údaje vyhodnocujete ?

A má někdo metodiku, jak zkratkovitě do záznamu popsat vzhled a stav rostliny?

Je jasné, že ten kdo pěstuje v hlíně bude vést jiný zápis než ten kdo pěstuje v hydru, nebo jiném systémku. Někdo si zápisy nevede, někdo dúsledně a někomu prostě stačí Fotogalerie indoor a jak to máte Vy?

edit: A ještě jsem si vzpoměl, před lety jsem kdesi tu na Groweru zahlédl zmínku o software pro pěstování. Neví někdo o nějakém?

edit2: Jo už jsem to nalezl, je to na adrese indoor.xf.cz software pro pěstování.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Naposledy upravil bezdechu 18-03-2011 v 17:34 PM

Old Post 18-03-2011 v 07:17 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
coupac
Stálý Člen

Karma uživatele coupac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zdravím, mě zatím stačil kalendář. Zapisuju si každou zalivku, jak sem hnojil, ph roztoku, občas i teplotu a co se vzhledu kití týče tak jen když se vyskytne nějaký problém jako žloutnují, sviluše a tak.
Kdybych to nepsal tak ani nevím kdy mám dát rypen, kdy sklízet a spoustu dalších věcí. Je to stejně duležitá věc pěstu jako třeba světlo.....

Old Post 18-03-2011 v 11:21 AM
coupac je offline   Profil uživatele coupac   Find more posts by coupac   Foto galerie člena coupac   Click here to Send coupac a Private Message   Add coupac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dlasa
Nový Člen

Karma uživatele dlasa - 81% PěstitelskáKarma uživatele dlasa - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Hi ,
já si píšu jedinou věc a to je datum přepnutí na 12/12 .
Vše ostatní nosím v hlavě a odvíjí se to spíše od toho co kytky potřebují a jak vypadají ,ale pro toho kdo začíná je to určitě důležitá
věc a pomůcka. Může si dopředu naplánovat celý grow a jet podle tabulky .Vždyť i některý výrobce hnojiv dodává k hnojivům tabulku rozdělenou přesně na týdny s dávkováním a s popisem kolik a čeho daného zrovna přidat, ale každý postupam času zjistí co, kolik, jak a proč ....

kobrety

Old Post 18-03-2011 v 12:52 PM
dlasa je offline   Profil uživatele dlasa   Find more posts by dlasa   Foto galerie člena dlasa   Click here to Send dlasa a Private Message   Add dlasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gremlin101
Golden Grower

Karma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% PěstitelskáKarma uživatele gremlin101 - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Při mém prvním indooru jsem si vedl takovouto tabulku v excelu viz. foto(Vyprintnuta je jen část..) .. Pro začátečníka je to velice užitečná věc..

Big Bud XXL - střešní pláň (2011)

1.Indoor 200W CFL (2010)
Konopný kouř inhaluji od nepaměti..Matka povídala že jsem začal už ve svých 2letech..,když jsem si spletl lízatko s brčkem..

Old Post 18-03-2011 v 13:15 PM
gremlin101 je offline   Profil uživatele gremlin101   Find more posts by gremlin101   Foto galerie člena gremlin101   Click here to Send gremlin101 a Private Message   Add gremlin101 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Vedu si. Ale spíše jen hodnoty EC pro jednotlivé dny, dávkování různých přídavků + popis problémů, abych vědel, čím co přibližně mohlo být. Teploty ani vlhkosti nepíšů, přijde mi to zbytečné, když to držím celou dobu v optimu

Old Post 18-03-2011 v 16:39 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ja jedu hlinu a proto se nemusim moc starat. Nikde si nic nezapisuju, vsechno si pamatuju a prubezne to tu pisu do sveho grow reportu, coz je muj zapisnik se vsim dulezitym.

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 19-03-2011 v 08:20 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

https://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-33824.html

Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.

Old Post 19-03-2011 v 14:50 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

citace:
Původní příspěvek od jestedman
https://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-33824.html

Díky v archivu jsem nehledal..

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 19-03-2011 v 15:15 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:08 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás