Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkoukni galerii - jsou tam wattáze od 70W do 600W.
Nejvetsi machri tady (ale i na Overgrow a Cannabisworld) dosahujou tak 0,8 - 1,0 gramu na watt. Ale ten jeden gram je spise vyjimka.
A je to pochopitelne ovlivneno spoustou dalsich faktoru (pestebni medium, ventilace, hnojivo, pestebni technika).
To byl jen odhad- nebude to sice moje první úrda,ale podlampa je moje premiéra.Vzhledem k tomu, jak se mi dařilo venku jsem si troufnul odhadnout takoý NUMERO.
sunset: mmm dik moc, tos mi moc nepomoh. zarovku si umim zapojit sam, no snad to s 50kou zvladnu. spis tusim ye je y venkovniho osvetleni, a tz nejsou na 230V. tusim ze na 70V, ale nejsem si jist. spis potrebuju poradit s timhle, a co vic este úpotrebuju.............atd........................
vepper: Hele, myslim, ze to zapojeni neni jen tak. Sodikovka je sodikovka, ne obyc zarovka a potrebuje jeste jiny veci - tlumivka, starter, objimka, kabliky a vubec - kdyz budes hledat tady na groweru (treba el. zapojeni apod), dozvis se vic. Ja osobne bych se do toho sam nepoustel.
ganjanosh: Pod 400W jdou vypestovat krasny veci. Musis ale mit kvalitni podminky (skrin). A jeste neco - outdoor je o necem uplne jinym nez indoor....
to vepper: no vieš čo, chlape? nič proti tebe, možno si špičkový odborník v iných oblastiach, ale od elektriny choď radšej ďalej, vo vlastnom záujme, okem iného aj preto, že si myslíš že pouličné osvetlenie je na 70V. Asi to bude 70W (zanedbateľný rozdiel ). Skús si prečítať tunajšie FAQ (nie je toho zas tak veľa) a mrkni na https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=854 aby si mal aspoň približnú predstavu, do čoho chceš ísť. A nechaj si to zapojiť od niekoho, čo VIE, že sa v tom vyzná, nielen si to myslí...
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...