Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Kroucení listů u květů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
die.alone
Nový Člen

Karma uživatele die.alone - 0% Pěstitelská

Kroucení listů u květů Příspěvek č. 1

Zdravíčko growers

Chtěl bych se vás zkušenejch zahrádkářů na něco optat

Začal jsem s mojí první zahrádkou , a zhruba po týdnu květu , se mi začali kroutit lístečky u začínajících paliček .. Mám 4 druhy květinek ,ale nejvíce to zatim odnáší ta květinka na detailu na fotce... Hnojim Plagron Bloom a Phytamin ... Zaráží mě právě ta věc , že ostatní listy jsou v cajku ...

Díky všem za odpověď

Naposledy upravil die.alone 28-07-2010 v 15:11 PM

Old Post 28-07-2010 v 11:06 AM
die.alone je offline   Profil uživatele die.alone   Find more posts by die.alone   Foto galerie člena die.alone   Click here to Send die.alone a Private Message   Add die.alone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dripER
Stálý Člen

Karma uživatele dripER - 94% PěstitelskáKarma uživatele dripER - 94% PěstitelskáKarma uživatele dripER - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

to je v klidu.

Old Post 28-07-2010 v 19:02 PM
dripER je offline   Profil uživatele dripER   Find more posts by dripER   Foto galerie člena dripER   Click here to Send dripER a Private Message   Add dripER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

zdravím. na té fotce jsem zahlédl i schnoucí špičky listů, ne? jestli jich je více, mohlo by to vypadat na přehnojení. a jak píšeš, máš 4 druhy - každá odrůda je jinak citlivá na hnojiva, tak tahle to možná odnáší nejvíc... pomoc by byla cca týden prolévat jen vodou... ale třeba je to úplně neco jinýho.. .)

koukni sem: https://grower.cz/forum/showthread.p...1586#post381586

carpe diem

Old Post 28-07-2010 v 19:34 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
die.alone
Nový Člen

Karma uživatele die.alone - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

citace:
Původní příspěvek od ween
zdravím. na té fotce jsem zahlédl i schnoucí špičky listů, ne? jestli jich je více, mohlo by to vypadat na přehnojení. a jak píšeš, máš 4 druhy - každá odrůda je jinak citlivá na hnojiva, tak tahle to možná odnáší nejvíc... pomoc by byla cca týden prolévat jen vodou... ale třeba je to úplně neco jinýho.. .)

koukni sem: https://grower.cz/forum/showthread.p...1586#post381586

Co jsem koukal , tak těch schnoucích špiček je jen pár , a to tyhle co jsou vyfocený ... Hnojiva dávám 8ml/2l a zalejvám je po 5 dnech ... Každopádně děkuju za odpověď a za odkaz ..

Old Post 29-07-2010 v 10:48 AM
die.alone je offline   Profil uživatele die.alone   Find more posts by die.alone   Foto galerie člena die.alone   Click here to Send die.alone a Private Message   Add die.alone to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás