Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Budování skříně 250W hydro
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Jointar Ganjar
Nový Člen

Karma uživatele Jointar Ganjar - 9% Pěstitelská

Obecné Budování skříně 250W hydro Příspěvek č. 1

Zdravim všetky,
Zrovna sem v konečnejch fázích dobudovávání skříně, všecko zatím v poho. Akorát řešim jak a do čeho zavěsit světlo a jakym způsobem vyřešit větrání a docela by se mi hodila nějaká rada.
Tak nejdřív to světlo. Trochu sem se porozhlíd po sklepě a našel sem tak starý velký zavařovačky (sou dost velký na to, aby se tam vešla výbojka, jenže musim vyříznout dno, aby tam moch vzduch, ale to snad ňák pořešim). No a zbytek je na obrázcích…… Snad se to z nich dá pochopit.

It's time to get HIGH!!!!

Old Post 22-11-2004 v 20:12 PM
Jointar Ganjar je offline   Profil uživatele Jointar Ganjar   Find more posts by Jointar Ganjar   Foto galerie člena Jointar Ganjar   Click here to Send Jointar Ganjar a Private Message   Add Jointar Ganjar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Potřeboval bych poradit jestli je lepší to udělat jako na 1. obr. , kdy větrák táhne vzduch od výbojky. Nebo tu druhou možnost, která se my zdá lepší, kde to fouká přímo na tu výbojku a z menší vzdálenosti.

P.S: AŽ to bude všechno hotový,(a hlavně až budu mít foťák) tak pošlu ňáký foto.

Old Post 22-11-2004 v 20:21 PM
Jointar Ganjar je offline   Profil uživatele Jointar Ganjar   Find more posts by Jointar Ganjar   Foto galerie člena Jointar Ganjar   Click here to Send Jointar Ganjar a Private Message   Add Jointar Ganjar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jointar Ganjar: jo 2. obrazek je lepsi ... setris tim i vetrak kterej taha studenejsi vzduch nez kdyby tahal od vybojky

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 22-11-2004 v 20:34 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No, nejdřív bych pořešil, jestli je větrák na tah, nebo tlak, někdy je lepší ho mít až na konci potrubí(druhý straně, než máš Ty)
Jak Jarouš správně předpokládá, najdou se takový lidi, jako JÁ, co Ti napíšou, ať se na tu zavařovačku vykašleš a pořídíš trubici k tomu určenou (tak 2 kila) Má mnohem lepší propustnost světla (99%? jsem někde četl) , je simaxová, tudíž tepluodolná, prostě lepší než řezat dno a pak to mít ještě neúčinný. Velký Jarouš si totiž neuvědomuje, že někdo tu trubici prostě potřebuje, mně snížila teplotu o 5°C u 600W. Při tom u 400W jsem měl jen home made stínítko s odtahem a stačilo to. Takže nejdřív to zkus bez kůltúbu - kup malý teploměry a měř teplotu u vrcholků kytek. Je možný, že zjistíš, že Ti bude stačit obyč stínidlo.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 23-11-2004 v 11:26 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Já jsem si udělal coltube z plechový roury co se používá ke kamnum+sklo,před tim jsem měl obyč stínítko,který jsem si uzavřel sklem a na 600 pohoda.
Občas se mi zdá že to s těma vychytávkama přeháníte250 zas tak netopí.

2Jara 2xl:tobě tady takhle někdo radil?(možná nějakej tajnej agent z Gshopu )dycky je na člověku co si zvolí,spousta věcí se dá udělat doma,ale lidé tady pouze sdělují své názory a zkušenosti,nemusíš se jimy řídit.

čau odborníci

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 23-11-2004 v 12:42 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 6

No jasný, že ta 250 to zas tak nevytopí, ale chtěl sem použít něco co sem měl doma(protože mi nezbyli prachy) a když sem našel tu starou zavařovačku, tak sem si řek, proč to nezkusit. I když je pravda, že s timhle sklem to úplně ideální nebude, ale určitě to pošlape.

2psilos: a kde se dá sehnat ta “ideální trubice” ?

Old Post 23-11-2004 v 16:34 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Idealni trubice se da sehnat na www.kavalier.cz PRipadne tady zadas do hledani slova jako cooltube, borosilikat, simax, kavalier

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 23-11-2004 v 16:39 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Takhle jsem to měl před CT. Taky možný řešení a na 250 by mělo stačit.

Old Post 23-11-2004 v 23:18 PM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

czechglock to vypada celkem dobře ! ale to mas kousek urizleho skla nebo plexiskla ? jj sklo je prej s propustnosti naprd ale plexi už je OK!
taky jedu 250 a s 3 vetrákama 12V cooltube vubec neřešim je to taky muj koníček ale proč si přidělávat práci!

Old Post 24-11-2004 v 05:30 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
czechglock
Stálý Člen

Karma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% PěstitelskáKarma uživatele czechglock - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Bylo to obyč sklo. S tou propustností na tom asi něco bude, ale ja jel první ind. se 400W pod tim 5mm sklo( tenčí se mi nechtělo kupovat) a tak mi vyrostli bohovský paldy.

Old Post 24-11-2004 v 09:58 AM
czechglock je offline   Profil uživatele czechglock   Find more posts by czechglock   Foto galerie člena czechglock   Click here to Send czechglock a Private Message   Add czechglock to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 11

Tak se to včera zkoušel podle toho druhýho nákresu a šlapalo to dost v pohodě teplota ve skříně nešla po 5 hodinách přes 27 °C. A to tam nebyla žádná jiná ventilace krom týho jedinýho větráku . Ale rád bych si koupil tu trubici kdyby byla okolo 200. Není zas tak velká investice a docela se vyplatí. Nevíte, kde by se dala schrastit někde v Praze??? Koukal sem se na ty jejich stránky, ale nikde sem tam nenašel žádnou možnost objedánvky.?.?.?
A taky sem včera při tom testování narazil na dost vážnej nedostatek, kterej byla vlhkost, která šla pod 30%. Mám tam pár misek s perlitem ale to je dost k ničemu. Napadá mi už jenom ultrazvukovej zvlhčovač, ale na ten zrovna nemám. Neznáte někdo nějaký lacinější a účiný řešení?

Old Post 24-11-2004 v 20:03 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Jointar: Me fungovalo bublani naprazdno. Vzduchovaci motorek, kaminek, miska s vodou. Postavit nejlepe k otvoru kudy se nasava vzduch do skrine.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 25-11-2004 v 07:38 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 13

Díky hnedka to zkusim. Docela se mi to hodí, protože ten motůrek co mám je na 200l nádoby a má dva vývody takže jeden můžu dát na tu misku a ten druhej by to moch zvládnout probublávat sám, protože na začátek budu mít bubler menší a až kytí pořádně povyroste tak to šoupnu do většího.

Old Post 25-11-2004 v 12:45 PM
Jointar Ganjar
Nový Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 14

Tak konečně něco novýho. Celý dny sem teď lítal po obchodech, scháněl a budoval a konečně už je jakž takž hotovo. Kytičky už vylejzaj z hlíny a maj asi 2cm. (Zatím je mam v hlíně do bubleru je dám až trožku povyrostou….. Nakonec se nějaký prachy našly a tak sem tu vlhkost vychytal tim ultrazvukovim rozprašovačem. Vypadá to fakt dobře jak z toho leze ta mlha. Akorát štve, že zatím mám jenom tři kytky, protože ze šesti semínek, co sem dal klíčit vylezli jenom tři. Takže sem dal vyklíčit další a doufám, že je doženou. (kdyby to někoho zajímalo tak ty semínka sou z ganjawebu a ta klíčivost teda nic moc). Akorát nevim jak vysoko dát tu lampu zatím sem jí dal 50cm nad květináče a zdá se mi, jakoby kytí táhlo hrozně nahoru za světlem.
Přes víkend sem měl od kámoše pučenej foťák, tak mám konečně nějaký foto. Sice nic moc, ale alspoň něcoJ.

Old Post 29-11-2004 v 17:48 PM
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 15

1. Zvlkovač v takový kopuli i s doplňovačem vody. za tmy
2. to samí za svetla
3. Trošku nakřivo pohled do skříně

Old Post 29-11-2004 v 17:55 PM
Jointar Ganjar
Nový Člen

Příspěvek č. 16

Ani ne, hlavně už mám na bubbler všecko připravený. A moc se na to těšim

Old Post 29-11-2004 v 19:28 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás