Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, pojedeš bez pacháče? a ty sunony kdo ví no, na přijatelné uchlazení 400W bych řekl že to bude málo... já jsem je měl taky sice u 250W, ale s takovým UFEm se to vůbec nedá srovnat, navíc i kdyby jsi chtěl dokoupit filtr tak ho ty sunony stejně neprofouknou. Ale nejhorší věc, já teda nevím kde to budeš mít, ale počiítej s tím, že to bude smrad jako prase...
Myšlenka je uplně jednoduchá, nechtěl jsem dávat pletivo přes celou skříň, tak jsem to vymyslel tak , že to dám na každou kytku zvlášt, aby se dalo s kytkama manipulovat atd. viz. foto. Jenže kytky byly těsně po přepnutí a za pár dní jsem usoudil že vrch pletiva musím dát dolů. Příště to určite dám dříve a uvidíme jak to dopadne, hoj
poctivá věc se žádných soudů nebojí.
schopný tvoří, neschopný poučuje.