Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já mám termostat z http://www.regulus.cz. Mají dost velkej výběr. Doporuučji stáhnout si ceník a podle návodu na stránkách najít nejvhodnější typ. S pozdravem
Koukal jsme na ty termostaty a moc se nevyznám kterej koupit.
Samozřejmě nějakej levnější. Stačí když má rozpětí do 30 Celsia? Měl by mít ty fáze noc/den?
Jakej máte třeba vy?
Fáze den a noc je lepší pro rostlinky na noc by měli mít o 2-3° C míň kuli fotosyntéze mam takovej dojem no ve škole většinou spim a nebo jsem to zapoměl proč, ale je to tak
Původní příspěvek od rodeo Měl by mít ty fáze noc/den?
Čaute groweri. Presne toto ma zaujíma. Pokiaľ si napojím na UFO regulátor s termostatom a nastavím termostat na určitú hodnotu počas zapnutého svetla, ako to bude počas tmy? Treba to pokaždé nastaviť alebo sú termostaty, ktoré majú 2 režimy?
Riešením by mohol byť nasledujúci termostat, ktorý funguje na princípe dvojitého chodu ventilátoru - nastaveného na určitý výkon, a termostat potom môže zvýšiť výkon, ak sa prekročí nastavená teplota.