Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » o salvii - ucinky, mnozstvo atd
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
juryno
Nový Člen

Karma uživatele juryno - 0% Pěstitelská

o salvii - ucinky, mnozstvo atd Příspěvek č. 1

ahojte

chcem sa spytat. mam extrakt salvie 10x a chcem vediet kolko sa ma toho fajcit. lebo dal som si jedno bongo a strasne to slapalo a neviem si predstavit co by so mnou urobilo druhe bongo. to druhe by som v sebe hadam neudrzal ako by sa mi uz po prvom hmyrila realita

vraj sa maju dve tucne bonga fajcit, ale fúúú ved to by som nerozdychal.

Old Post 22-12-2008 v 10:54 AM
juryno je offline   Profil uživatele juryno   Find more posts by juryno   Foto galerie člena juryno   Click here to Send juryno a Private Message   Add juryno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele juryno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wejdas
Stálý Člen

Karma uživatele Wejdas - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

NO podle me pokud to jak rikas slapalo dostatecne tak proc si davat hned druhe bongo? uzij si prvni a potom si dej druhe. ja si taky nedokazu ani predstavit ze bych si dokazal dat vice čoudu salveje po sobe.

Peace and Love

Old Post 22-12-2008 v 11:25 AM
Wejdas je offline   Profil uživatele Wejdas   Find more posts by Wejdas   Foto galerie člena Wejdas   Click here to Send Wejdas a Private Message   Add Wejdas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
juryno
Nový Člen

Příspěvek č. 3

inak je zaujmave ako ta salvia ucinkuje. hned po vydychnuti zacne slapat. prestane o 3 minuty asi.

mne to slape tak ze sa mi zacne nejako tocit realita. neber doslova nejako mi cast tela napr. nohy ci bok akoby strpli ci co a hmyrila sa realita. to hmyrenie je spojene s tym telom. ono je to v jednom celku akoby - realita, mysel a telo - vsetky tri su jedno a hmyri sa to. prirovnal by som to ako ked som dost opity a tiez sa vsetko tak toci a hmyri. ale u salvie je to lepsie o to ze nie je z toho malatnost a taky ten opilecky utlm ci vypatlanost a tak. sa to hmyri relativne pri vedomi. aj ked mi to odznievalo pripadalo mi to ako odchadzajuca opilost.

ako salvia ucinkovala vam?

Old Post 22-12-2008 v 11:55 AM
juryno je offline   Profil uživatele juryno   Find more posts by juryno   Foto galerie člena juryno   Click here to Send juryno a Private Message   Add juryno to your buddy list     Navštiv homepage uživatele juryno! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
juryno
Nový Člen

Příspěvek č. 4

nechcelo sa mi to tu vyhladat

peace

Old Post 22-12-2008 v 13:12 PM
Rodniik
Stálý Člen

Karma uživatele Rodniik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

no comment....

Old Post 22-12-2008 v 14:51 PM
Rodniik je offline   Profil uživatele Rodniik   Find more posts by Rodniik   Foto galerie člena Rodniik   Click here to Send Rodniik a Private Message   Add Rodniik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
userr
Stálý Člen

Karma uživatele userr - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Chcem sa spytat ci salvia divonorum je legalna a moze sa prevazat zijem v severnom irsku tu je to dostat v originalnom obale 10x , 20x, 35x je to tu legalne ale chcem vediet ci to mozem doniest na slovensko cestovat budem na lietadle dakujem

USERR

RISPETA LA SUA VITA = VAZ SI SVOJ ZIVOT

Old Post 23-12-2008 v 12:27 PM
userr je offline   Profil uživatele userr   Find more posts by userr   Foto galerie člena userr   Click here to Send userr a Private Message   Add userr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele userr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

citace:
Původní příspěvek od userr
Chcem sa spytat ci salvia divonorum je legalna a moze sa prevazat zijem v severnom irsku tu je to dostat v originalnom obale 10x , 20x, 35x je to tu legalne ale chcem vediet ci to mozem doniest na slovensko cestovat budem na lietadle dakujem

ano je to legální

ale na letištích teď dělaj hrozný divadýlko kuli teroristům....směšné
tak to neměj v příručním zavazadle, ale zahrab to někam do kufru.

Je možný, že když to najdou nebudou ti věřit, že je to šalvěj. Ty paka z toho vyvoděj, že je to bomba nebo heroin a chvíli tě to zdrží no

Old Post 25-12-2008 v 00:30 AM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás