Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Problem s teplotou - pls help
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Upozornění Problem s teplotou - pls help Příspěvek č. 1

Zdravim vsechny pestitele, potreboval bych urychlene poradit. Jedna se o snizeni teploty. Mam malou "skrinku", rozmery jsou : 71 x 63,5 x 34 (v,s,d) a mnel jsem v planu tam jet jenom 2-3 kyticky v tom by ten problem nebyl ale v skriny se mi rapidne zvysila teplota. Jako lampu jsem pouzil Nlite 125W a nekde jsem slysel ze by nemnela hrat, tak jsem to s tim vetranim zas az tolik neresil, ale opak je pravdou. Lampa hreje az moc a jelikoz ta skrinka je uz takhle dost mala nemuzu si tam dovolit cpat nejaky obrovsky vetraky a tak jsem si koupil obycejnej pc vetracek, ventilacni potrubi a do zadni strany skrinky jsem udelal nekolik der. K diram jsem pridelal ventilacni potrubi a zacal jsem od lampy teplo odsavat ale moc to nepomohlo mam tam porad teplo kolem 35 stupnu coz neni zrovna idealni. Takze prosim zkusenejsi growery aby mi co nejrychlej poradili jak tu teplotu snizim aspon na nejakejch 27-29 stupnu. Kamarad uz naklicil seminka takze moc dlouho cekat nemuzu. Jo a jeste jedna vec...tady ta moje pestirna nemuze byt hlucna protoze moji rodice nesdileji muj nazor o pestovani a byl bych nerad kdyby se o tom dozvedeli.

Old Post 01-03-2008 v 15:31 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atif
Nový Člen

Karma uživatele Atif - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

A má to kde vzduch nasávat? odtah je ti na nic když tam nikudy nedostaneš čerstvý chladnější vzduch.

Old Post 01-03-2008 v 15:50 PM
Atif je offline   Profil uživatele Atif   Find more posts by Atif   Foto galerie člena Atif   Click here to Send Atif a Private Message   Add Atif to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tady nekolik fotek

Old Post 01-03-2008 v 15:58 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rooftop
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

jj jsou tam ty diry za chvilku hodim foto....jedny diri slouzi k tomu odsavani tepla tim vetrackem a dalsimi dirami jde vzduch pasivne

Old Post 01-03-2008 v 16:42 PM
Rooftop
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

foto...

Old Post 01-03-2008 v 16:46 PM
Rooftop
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

ma tady nekdo jinej napad nez zvetsit diry na pasivni pritah vzduchu ?

Old Post 01-03-2008 v 16:49 PM
Rooftop
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Takze problem s teplotou jsem nejak vyresil, pc vetracek to utahne ale ted potrebuju sehnat pc vetracek kterej nebude hlucnej... pokud nekdo o nejakym vite tak pls hodte link a nebo mate nejakej doma a jste ochotny ho prodat tak napiste nejak se domluvime.

Old Post 02-03-2008 v 19:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 09:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás