Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Millenium Marihuana March 2002
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
vitex
Nový Člen

Karma uživatele vitex - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Zatím máme pěkné, velké barevné plagáty, a chuˇt něco dělat. A cože je potřeba ?
Vaše učast, případně pomoc. Jsi-li DJ, nebo hraješ s kapelou a chtěli by jste si na MMM 2002 zahrát ? Baví tě lepit ve dvě ráno plakáty na kolem projíždějcí tramvaje ? Chceš pozvat Vitexe na špeka ? Nevíš kdy a kde to bude, ale chceš se zastavit ? Chceš si udělat vlastní regionální MMM v Dolní Lhotě ? Pokud ano, jseš můj kluk nebo holka ?
Více informací se bude v průběhu času oběvovat na http://www.legalizace.cz, ale dovolil bych si diskuzi o projektu rozpoutat poněkud dříve.

The World peace starts in peace inside!

Old Post 08-03-2002 v 08:55 AM
vitex je offline   Profil uživatele vitex   Find more posts by vitex   Foto galerie člena vitex   Click here to Send vitex a Private Message   Add vitex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vitex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

off-top Příspěvek č. 2

Nazdárek Vitexi, vítej na groweru ! Ještě jezdíš do Plzně nebo už je z zebe komplet Pražák?
Jinak po plzni bych si klidně zalepil...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 08-03-2002 v 09:07 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vitex
Nový Člen

Pohodička Ziju dobře Příspěvek č. 3

No, v Plzni už se moc nevyskytuju, protože jsem dostal v Praze byt, ale určitě rád přivítám milou návštěvu =~ Na této adrese, bude také v budoucnu jedno z míst, kam si bude moci přijít pro plagáty na MMM 2002. Vice infomací najde v budocnu v mé virtální garsonce na adrese http://vitex.hippy.cz/

Old Post 08-03-2002 v 20:56 PM
vitex je offline   Profil uživatele vitex   Find more posts by vitex   Foto galerie člena vitex   Click here to Send vitex a Private Message   Add vitex to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vitex! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 4

Abych byl upřímnej,tak já se letos zučastnovat nebudu.Minulej rok jsem tam byl a nijak mě to nenadchlo.Jungle a techno moc nemusim (raggae bylo v klidu).Navíc koukat tam na systémačky,který maj zorničky,jak víka vod vokurek,no nic pro mně.P.S. podepisovala se tam náka petice?Já jsem tam na nic nenarazil a docela mě to zklamalo,protože to byl jedinej duvod proč jsem tam šel.

FASTGROW

Old Post 09-03-2002 v 20:25 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vitex
Nový Člen

Dotaz Kdy a Kde ? Příspěvek č. 5

V sobotu, 4.května 2002 od 13:00 se na Letenské Pláni uskuteční tradiční každoroční shromáždění za legalizaci konopí. Jako obvykle zveme všechny, kdo se na akci chtějí nějak podílet - soundsystémy, řečníky, performery...

Téma je letos myslím jednoznačné: jakkoliv byl návrh poslance Františka Pejřila nedokonalý, nedotažený a nezmiňoval explicitně měkké drogy, tj. zejména konopí, protestujeme proti tomu, že neprošel parlamentem. Protestujeme proti demagogickým argumentům, kterými někteří poslanci obhajovali jeho zamítnutí. Stejně jako každý rok se jdeme ohradit proti tomu, aby nám spolek alkoholiků v parlamentu cenzuroval obsah našich záhonů a dýmek. Ideální by bylo pozvat poslance Pejřila osobně (zkuset mu zamailovat, ale prosím nějak neagresivně ;-) (by xChaos)

Pokračování na adrese: http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=146#top

Plakáty budou k dostání také u nás doma, takže se budeme těšit.

Adresa:
Závěrka 8 Praha 6 Břevnov
Zastávka Malovanka 8, 22, 23 - kousek od Hotelu Pyramida.
Telefon: 0603969373 - Vitex
nebo: 0737379499 - Giuseppe
ci ICQ: 14176803 a 146918884

Old Post 19-03-2002 v 12:43 PM
vitex
Nový Člen

Kapelky budou Příspěvek č. 6

Kapelky budou .... tuším že to bude Fast Food, Fidel Castrol a další,
připravuje se čajovna, přednášky, projevy, diskuze ....
Pozvání jsou přirozeně i Marek Jehlička a to co zbylo z JXD )=~

Old Post 28-03-2002 v 12:38 PM
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

MMM 2002 Příspěvek č. 7

Nazdárek kluci, hezky jste se rozepsali, vím že budu asi prudit, ale to samé téma otevřela již Maggie (MMM ....) a bylo by možná dobré tato dvě témata sloučit, ať v tom není bordel.
Nás holek je tu málo a tak se musíme trochu podpořit, aby se nám mezi vámi trochu zvedlo sebevědomí. Jste totiž všichni docela inteligentní bytosti a tak to nemáme jednoduché.
Jinak souhlas s vašimi názory.

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 28-03-2002 v 15:33 PM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Karma uživatele Maggie - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Kdo chcete pomoct s organizací: http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=153#top

Old Post 05-04-2002 v 11:35 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Další novinky o MMM jsou na http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=158#top

Old Post 11-04-2002 v 09:46 AM
Maggie je offline   Profil uživatele Maggie   Find more posts by Maggie   Foto galerie člena Maggie   Click here to Send Maggie a Private Message   Add Maggie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Maggie
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

A zase něco nového: http://www.legalizace.cz/index.php?clanekid=167#top

Old Post 19-04-2002 v 14:07 PM
vitex
Nový Člen

Příspěvek č. 11

Dekuju vsem co pomahaji. Jsem rad ze nase snaha nevyzniva naprazdno. Prochazel jsem se vcera v noci po praze a uvidel jsem tam nejaky uz na prvni pohled hulice. Chtel jsem jim dat nejaky letaky, ale odmitli me s tim, ze uz je od rana vylepujou po Praze.

Samozrejme vsak plati vse, co jsem jiz (vyse) drive napsal. Takze pokud by se chtel nekdo stavit pro plakaty a na kus reci u nas doma, bude nalezite privitan

Den MMM je tu uz zanedlouho, a proto bych mozna zacal shanet, dobrovolnky, pro zajisteni technicke casti akce. Vim delat poradatele je peknej wopruz, ale co bychom pro nase idlealy neudelali

A jeste pro jistotu znovu kontakt: vitex@legalizace.cz - 0603969373

Old Post 19-04-2002 v 15:40 PM
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

no, účast nemám na 100%, ale bylo by možný na takových pět deset minut promluvit? Ja bych naoplatku neco vylepil, treba, ale museli byste me dat letaky a plakaty. nebo bych to mohl s kamosem rozdat ve meste (ale radsi ne, co kdyby me benga chytli a narkli nejak z propagace, to uz by bylo i na me...). jsem takovej exhibicionista a pripravil bych si neco vtipnyho, na to jsem. jen tak na oddech, treba... nijak se nevnucuju, ale treba by to bylo dobry.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 19-04-2002 v 18:37 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás