Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já kvetu teprve 20dní a dneska už sem neodolal a něco jim ukrad.
Kdysi sem zkoumal následky takového počínání a myslím si že palice mají potom zajímavější parametry.
Většinou stačí umotat žilčičku z lehkýho tabáku - třeba žlutej javaanse je ideální - a tenhle polotovar protáhnout palicí, aby papírek na omak lepil. Stačí 2-3x otřít a můžeš si dát. Bude fungovat a kytce to až tak neublíží. Nikdy jsem si nevšimnul, že by někde chyběla pryskyřice!
Udl: to s tou ziletkou vosontanou o palice sem samozrejme ihned zkusil, `polepil` jsem toho spicka tak ze mi to prislo lito vuci kytkam a nezkourilo to tak jako mensi palicka z mikrovlnky... (tez ve speku)..
...joa - strihani cehokoliv nahore ve fazi kvetu nee..