Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S NFTčkem mám zkušennost dobrou, vždy se povede něco kvalitního, ale občas mám problémy s kořenama - ne že by byli nějak slabý, ale nevím kolik vzduchovacívh kamenů je zapotřebí - já tam mám jeden a zatím to vypadá dobře, posuďte sami. Ale nejsou úplně bílí. daleko větší problém mi dělá teplota - mám 32 stupňú a to se mi nezdá v pořádku....i kyž se říká že do 35 se to dá, já si myslím že 28 by byla ideálka.
někdo tvrdí, že vyšší teplota dá víc palicím, víc mízy, ale nechce se mi tomu věřit - ale rostou dobře. odtah je ok, možná by to ale na 400W chtělo silnějšé ufo. Mám 350ku, nebo tak nějak, klasickej průměr 15cm.
Jo a mám ještě jeden dotaz - kytky maji 2 metry na vejšku -cca 1,75cm- a chci vědět, zda je normální, že se mi palice tvořeji tak dlouho - v závislosti na velikossti kytek...
Vem si, že kořeny jsou dlouhý v závislosti na výšce kytky, nebo spíš na její velikosti obecně, takže když většinu kořenů utopíš, tak se začnou dusit - ono i obecně v sestavování nftsystému máš popsaný, že by tam měl bejt vzduch. kámen.
koreny mi vlezly do nadrze a dostaly se asi do poloviny jeji delky. NA uhnivani nevypadaly. Ale samozrejme bublanim nic nezkazis.
Podle me ale okysliceni probiha diky velke plose kde je tkanina. Tam je tenka vrstva roztoku s velkym povrchem vystavenym vzduchu. Plus okyslicovani pri dopadu proudu roztoku z cerpadla na horni plochu.
Ale klidne bublej.
Není nutný se rozepisovat o NFT. Neni nutný psát o tom co je ok, jelikož nemám ve zvyku to rozmazávat, ale budiž. Kytky - stáří od února řízky, tzn. cca 4 měsíce (je to nějakej mix, ale když vědět o něčem supr, rád uvítám tvé nabídky), vybavení jako má mít klasická skříň, nft, ventilátor, lampa 400w, ufo, zvlhčovač, kolem dokola alobal, výška skříně až ke stropu, tzn. 3 metry, velká je až až, takže velikost kytek je v poho, jen to chce jim dopřát čas a přinese to své ovoce. Výška totiž se rovná oběmu, pokud nespěcháš, oni ti to oplatí, prostor maji. Hnojiva má každý svoje, ale já používám kombinace Plagronu a Advanced hydroph. Odtah z domu. stačí? Řešim problém, ne to co mám. To co mám je fajn, jen mi zlobí teplota, ale dočasně to řeším ventilátorem.