Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » SAMCI????pls. help
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Ahoj mam takovej pro me zajimavej problem. Mam par dnes jiz 20ti dennich kytek mazaru, jsou z rizku.Matka byla v pohode nekvetouci,zdrava.
Nicmene rizky ted jedou jiz 14 dni 18/6 pod 400W Sodikem.Vypadaji zdrave,maji obrovske listy,krasne zelene,stonek jako malicek,zadna svine "sviluska" proste zadnej problem za na to, ze ted vyrazil pod kazdym listem dva mensi vyrustky kuloviteho tvaru cca. 1mm velke ,coz vypada jako by to byl samec. Je to mozne???12 kytek je ted v haji???Pls. rekne nekdo ze to neni pravda.................
Pomuze tyhle male svine odstipat????

End

Old Post 14-03-2002 v 14:37 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 2

Jestli jsi neměl matku ze samce - tak ty řízky nemůžou bejt samci!! To prostě nejde byl by to zázrak. Takže jestli byla matka samice neni se čeho bát. Ještě je tu možnost že matka byla hermík a pak se musíš smířit s tím, že budeš mít ve sklizni i semínka.
Jinak ja bych si s tema výrůstkama nedělal starosti - oni když se klubou první prvokvěty tak se nejdřív objeví taky "jakoby kuličky".
PS: Dej vedět co se z toho vyklube.

Haman - Flying smokers

Old Post 14-03-2002 v 15:12 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

to haman Příspěvek č. 3

Diky za uklidneni, ja si proste taky nedovedl predstavit ze z matky samice se stane samec.
No kaslu na 18/6 a proste je prepnu na 12/12 kvet a uvidim co se vyklube.
add. V pripade ze se smirim s tim ze dopestuju hermouse "coz se me moc nechce", jaka bude sance ze vzniklejch semen budou zase jenom hermousi,potazmo samci???Mam pocit ze se tu uz rozepisovalo, ale hledam hledam a nic.
to haman K+ thanks

End

Old Post 14-03-2002 v 15:20 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FILIP
Nový Člen

Karma uživatele FILIP - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

TOHLE MACÁREK DĚLÁ.V PÁR PALICÍCH BUDEŠ MÍT ZÁRODKY SEMEN
A V NĚKTERÝCH PÁR SEMEN ZA KTERÉ TI BUDOU KÁMOŠI NOSIT MODRÉ Z NEBE

FILIP

Old Post 19-03-2002 v 11:01 AM
FILIP je offline   Profil uživatele FILIP   Find more posts by FILIP   Foto galerie člena FILIP     Add FILIP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Jen takovy dotaz. kdyz se na kytce udelaj ty samci kvitky a oprca sama sebe. nejsou pak seminka hermafroditni?

Old Post 19-03-2002 v 13:57 PM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2Sido Příspěvek č. 6

No někdo tvrdí, že semínka z hermouse jsou na hovno a že jsou z nich jen samci a zase hermíci. Ale já mám zkušenost právě opačnou. Zasadil jsem 4 semínka z hermouse a všechny 4 vyrostli v krásný samičky.

Haman - Flying smokers

Old Post 19-03-2002 v 13:58 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FILIP
Nový Člen

Karma uživatele FILIP - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

JE TO TAK I TAK.BUĎ VYROSTOU DRAČICE NEBO NEVYKLÍČÍ ANI JEDNO.

Old Post 19-03-2002 v 14:46 PM
FILIP je offline   Profil uživatele FILIP   Find more posts by FILIP   Foto galerie člena FILIP     Add FILIP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

situace dnes Příspěvek č. 8

Takze jsem tu se svoji troskou do mlyna,,,,
Kytky jsem prepnul na 12/12 a snizil jsem PH pudy, mno a vesele se zacinaji delat palicky, nicmene zarodky semen jsem nechal na polovine kytek, z druhe jsem je peclive odstipal, takze jsem zvedav jaky bude rozdil.Mno a samo hned jak budou kytky hotove, necham naklicit ty semena a uvidme co z toho bude.....Ja se stale domnivam ze to budou hermousi, ale uvidime :o)) Kazdopadne vsem diky :o)))

End

Old Post 19-03-2002 v 18:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás