Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Matějská
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 1

Ahoj všichni,už jste byli letos na matějský?Já Jsem tam Strávil dnešní odpoledne a řeknu vám,že to byl celkem náhul!Lehce jsme si pokouřili a vydali se na atrakci zvanou BREAK DANCE (něco jako centrifuga),což muj stav mnohonásobně umocnilo.Vřele vám tuhle atrakci doporučuju,hlava se mi točí ještě ted!A jaké jsou vaše vychytávky?

FASTGROW

Old Post 17-03-2002 v 17:47 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

pro mě úplně nejpekelnější obyč řetízák. Celou dobu jsem jenom koukal na záda člověka přede mnou, jakmile jsem hodil pohled někam mimo, tak dost nepříjemný, jako po flašce rumu , jinak nejlepší autíčka, pár kámošů a destruction derby v praxi

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-03-2002 v 12:20 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo Matějská je hodně v pohodě tenhle rok se tam chistám minulej rok sem tam nebyl protože sem měl zlomenou nohu tag si to tenhle rok vynahradim .
Jo autíčka už se těšim je to sice pi**vina největšího kalibru ale je to super!!

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 20-03-2002 v 16:55 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Jo autíčka,ty mam taky rád,jenže zhulenej a po centrifuze je vubec neovládam.Jinak,když už vás omrzej atrakce (nebo se vám udělá špatně) je tam i fotbálek (v praze).

FASTGROW

Old Post 20-03-2002 v 19:21 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Avitas
Stálý Člen

Karma uživatele Avitas - 10% Pěstitelská

2 Dude Příspěvek č. 5

Naprostej souhlas. Je to sice už dost dávno, co jsem se na tom naposledy povozil, ale pro mě brutal zážitek, myslím že to přirovnání k flašce rumu je skvělý, já bych ještě přihodil pět piv k tomu.

Jedno vím, že už mě na to nikdo nedostane v žádným stavu ( zhulenej, nezhulenej )

Old Post 21-03-2002 v 18:28 PM
Avitas je offline   Profil uživatele Avitas   Find more posts by Avitas   Foto galerie člena Avitas   Click here to Send Avitas a Private Message   Add Avitas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Matěj. pouť = numero UNO... Příspěvek č. 6

...tak tahleta zábava mi dělá potěšení už po několik let...
Největší rachot je ovšem 2x joint lepší kvality + tři jízdy (v kuse za sebou) centrifugy..........to je prostě randál jak má bejt....

P.S. Zotavovací doba u některých jedinců může přesáhnout až dva dny....)))-))

Old Post 22-03-2002 v 02:55 AM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Hezky se to čte, pánové, ale teď to plaťte, když máte dvě děti! Příspěvek č. 7

Já to letos odkládám jak mohu a to ten pán u horské dráhy je rodinný známý. Při těch cenách a při apetitu mých synků to není žádná maličkost. Přidejte prosím i komentář o utracené sumě, ať se mohu nějak psychicky připravit. Že si na to ubalím jointa jako předloktí, to je jasná věc.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 22-03-2002 v 08:00 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Asi tagle ceny sou předražený jako všude.......

Autíčka: pro dva lidi =30kč
Takový ty docela brutální atrakce jak se to s tebou točí hlavou dolů a do stran a tak = 60Kč +
Řetízkáč =20Kč
Dům hrůzy= 35-50kč
Ta nejdraší a takz největší atrakce je teda dost hustá je uplně největší ale na tu mě nigdo nedostane je to takoví kyvadlo vidíš ho skoro odevšat =160-
(ale na to mě nigdo nedostal nejsem sebevrach)

Asi tag .............................

Posuďte sami.

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 24-03-2002 v 17:15 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás