Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte konečně se mi povedlo po dlouhých utrapách natahnou fotky z mobilu do počalu,tak něco na ukazku z balkonu.Až na jednu kytku ze semínka(honey moon) jsou samy řezy,bohužel se všechno nějak pomíchat a nevim co je co.Kytky jsou ruzně stary,nejstarší honeymoon má kolem 10 týdnů,nejmladší prcek cca.4 týdny.
Substrát:FLORIA s guanem a nějakou hydratační složkou,perlit,wurmhumus a troška kostní moučky,kterou příště používat nebudu.
Hnojiva:na růst-alga wuchs,rybí emulze,vermesfuid,Hycol Z,ze začatku i Phytamin,ten už došel a další kupovat nebudu.
:na květ-alga bloom a uvažuju ještě o něčem,uvidíme
jo ještě enzymy,ty dávám i na růstu.
Jak jsem už psala genetika je trošku popletená,ale je tam G13,Papaja,Danny boy,Chronic,Honey moon a nějaky 2 řezy co jsem dostala,ty mi snad ten kamoš identifikuje na květu,tak to potom ještě doplním.Další 2 řezy mám venku:NL a Shiva,ty jsou přesazeny ven zhruba před 2 měsicema,mám je 100km daleko u znamyho na chatě,nejsou vubec hnojeny.
Fotky boužel mobilem a kytky jsou po tom silnym větru všechny pozohýbané
Do ted se potýkám s třásenkama nechci na ně šplíchat nějakou chemii,tak to odneslo hodně nejvíc napadených listů,ale už se pomalu dávají dohromady
Dneska bohužel moc foukalo,tak jsem musela fotit kytkičky v bytě,fotky z balkonu byly při tom větru strašně rozmazany,ale časem ještě doplním jo a děkuju kopřivce za nějaky řezivo
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Czuss Hanul, kyti vypadaji pjekne takze drzim palec at vse vyjde ve zdarny konec a mel bych otazecku a to je ta kostni moucka?K cemu ma slouzit a proc uz ji nechces pouzivat?Dikec a zdarec
Ahoj no kostní moučka,jak už název říká jsou pomlety kosti chtěla jsem ji jen zkusit,obsahuje hodně fosforu a dusíku.Na další rok ji používat nebudu,protože neumím odhadnout kolik jí tam přesně dát,aby byla k užitku.
...Turbogirl... bez Turbo netu...
...přečipovaná na 200HP...
...and now invisible girl...
...lalalalááááá...
Původní příspěvek od Hanulkááá Jinak bydlíme celkem nízko a hned naproti svítí lampa,takže v uplne tmě nejsou nikdy
Zdárec Hanul..
K tomu světlu - mám kytky kousek od nějakýho kostela a něj to pere halogenka, takže u mě je to podobný.. Ale už kvetou tak snad je to nijak nerozhází.. A kytičky máš hezký..
Ahoj...No vidim ze hanulkaaa to mysli s kytickama vazne a docela ji to i bavi.Drzim palez a kytickam ZDAREC..at to pekne roste a uz sem dej probuh nejake new foto,at se to tu jenom zeleni..Jinak s tim HoneyMoonem vubec dobre zkusenosti nemam....Mozna je to dobra trava,ja nevim,ale minuly rok jsem si ve vidni koupil deset seminecek a z toho vyklicilo jen jedno a jeste to byl we finale samec...takze asi tak hodne zdaru