Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze, myslim ze bylo na case zalozit si svoje tema na svuj 1.inDoor, v nejblizsich dnech sem budu postupne davat foto, jak to vypada s mojim growroomem...
potrebuju poradit s hnojivama
takze kdyby mi nekdo napsal co tak mam asi koupit, nemusi to byt zrovna nejlevnejsi, ale taky aby to tolik nestalo, proste nejakej ten good stred....
zkus si precist FAQ a co nejvic threadu, to ti pomuze s rozhodovanim asi nejvic. jinak AH=Advanced Hydroponics. Zaklad se sklada ze tri casti - Grow, Bloom a Micro. K nim dela AH jeste Root Stimulator, Grow/Bloom Excellarator, Final Solution a Enzymes+ viz foto. Preju ti hodne stesti do zacatku
Chlape tebe sa nechce čítať??? Ja pred tým ako som začal pestovať tak som 1-mesiac non stop čítal grower (nechceš náhodou aby sme to za teba vypestili???) TO- StrycekPompo : AH neni len na hydro práve že aj na hlinu aspoň viacej hnojiva ušetríš ,lebo sa dávkuje len polovičná koncentrácia do hliny.
Ventilace: mám až 7*PC větračky + 1*větší PC + nějaký obyč. stolní ventilátor(dá se nastavit až 600m3/h)
Ostatni: kvetinace, časovač, transformátor 12V, zdroj od PC
Kytičky: Řízky: 6* Budha, 1* White Widow, 1* Silver Haze ( od Kozzyho)
Díky za případné postřehy chyb a rady..Budu je hodně potřebovat...
Teplota:
Přes den: 28-29
Přes noc: 16-18
Uchlazeni sem vyřešil tak, že 2 PC větráčky - přítah + 3 PC větráčky - odtah (a 1 chladí transformátor..), dále ten větší PC větrák je mezi sklem a stínidlem, čiže fouká na výbojku, pak už tam mám akorat ten stolní, kterech vzduch míchá a chladí decentně sklo ze spoda..Je to docela velká skřín, takže ZATÍM nemám žádný problém s teplotou.
az dopotrebujes AHcko tak si skus sehnat Bio Novu...je to kwalitni hnojiwo wyrabene w holandsku...sortiment obsahuje jak prirodni tak chemickou nabidku //hlina,,,hydrophonie,,,kokos// ....je toho moc a stoji to za to....jeden zmich znamich sti wali uz cca tri jary anemuze si to wynachwalit...skousel i jiny ale wzdy to wedlo spet na BN.....