Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to fiilo: nakoniec sa thread nestratil...
a strana s programom Marihuanovej politiky este nemusi byt STRANA NOVEHO HOLANDSKA, ale len miernejsia politika voci growerom.
v USA pred volbami 2004 boli 3 refernda tykajuce sa marihuany: Legalizacia marihuany bola odmietnuta na Aljaške, v dalších dvoch státech se riešila otázka používania marihuany pre liečebné účely (schválene v Montaně, odmietnute v Oregonu)
nieco na ten sposob by sme mohli zvadnut...
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
highmat jasne ak bude nejaka realna sanca ze sa muoze dostat do parlamentu -kuorum su tusim tri% -skoda ze unas taka nieje inak sa nemienim zapajat do hlasovacieho systemu lebo sa mi vuobec nepaci
No dobre, vsetko je to fajn ale existuje strana ktora ma aspon aku taku sancu dostat sa do parlamentu a ma vo svojom programe nieco co aspon vzdialene poskytuje zaruku nejakych ustupkov v zmysle moznej legalizacie konope?
mozem fuckovat celu vladu a vsetky tie pokrytecke svine. FUCK SYSTEM. srat na parlament. nemate uz dost tych kokotov, co hrabu prachy len pre seba a my sme im lahostajny. tak im spravme hambu a nepodme volit. uz vidim dzurindov ksicht v novinach aky je z nas sklamany. by som mu jebol do ksichtu rajcinu. nech sa hambi pred EU. FUCK EU. verim tomu ze vela ludi volit nepojde. ved to vidite ze to kazdym rokom klesa. uz volia iba vzorny obcania a komouši.
Chlapci,realne sa na to pozrime a musime uznat ze legalize marihuany na Slovensku ma asi taku sancu ako nasa futbalova reprezentacia ze vyhra majstrovstva sveta vo futbale na ktore ani nepostupila.Pochybujem ze nejaka strana o tom aspon rozmyslala a nie este aby to schvalila.