Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak pudu na to rychle... Cca před týdnem jsem dostal nějaká slušná noname semínka (12 ks), ihned jsem je dal klíčit na takovou tu kuchyňskou papírovou utěrku pod kterou jsem dal ještě pořádnej chumáč vaty pro snadnější udržení vlhkosti, zakryl potravinářskou fólií a dal na okno.
Zanedlouho se objevily první klíčky a tak jsem pětici semínek s nejdelšíma klíčkama včera dal do kalíšků od jogurtů s "Agro substrátem pro pokojové rostliny s aktivním humusem" a postavil na okno.
Dneska jsem přišel domů a co nevidím! Už vylezla miminka... Takže jsem rychle snědl pár jogurtů a zasadil další čtyři naklíčená semínka. Ještě zbývají tři nezasazená semínka ale dvě z nich nejeví žádné známky života a jedno zatím nevypadá nějak xtra... Uvidíme!
Omlouvám se za kvalitu fotografíí - foceno mobilem...
Tuhle hlinu mam taky a zacala mi po tejdnu plesnivet, je fakt ze to zalejvam ze zhora, ale jiny hliny mi tohle nedelaj. Jo a to predpestovavas za oknem???
ano mam to zatim za oknem... hned jakmile to bude trochec vetsi a venku tak to hodim do kvetinacu a dam na ten balkon... Jinak doufam ze me to plesnivet nezacne
hmm tak toho bilyho povlaku jsem si taky všiml... naštěstí ne na mých kytičkách ale v květináči matčiny palmy co ma v obyvaku... řikala že je to prej vodní kámen Pokud se něco takovýho projeví na sazeničkách tak při přesazovaní použiju jinej substrát...
zdravicko, kvetinace bych rozhodne nedoporucoval, pokud do kytek nehodlas cpat hromady umeleho hnojiva, i velky kvetinac kytky vycucne od zivin behem kratke doby.
jinak k tomu vytahovani: kdyz se tahnou do vysky, brutalne se naklaneji za svetlem, zkus je otacet, ony se ustali ve vertikalni poloze.
Navíc jsem byl dneska nakupovat: už dále nebudu používat ten substrát na pokojové rostliny ale koupil jsem si kokosový kostky... K tomu jsem hned vzal i Krystalon Start a krásnej žlutej rozprašovač
cau, vypadaj pekne. Roste jim uz dalsi patro?? A kdy se je hodlas dat na balkon? K tomu kokosovymu substratu: mas to uz doma? Kolik toho je z jedny kostky a si s tim spokojenej??