Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » kvetou mi kytky jen ale samci při 18/6
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

kvetou mi kytky jen ale samci při 18/6 Příspěvek č. 1

tak mám asi 30kytek ze semen různé modely asi víte co mi přišlo svítím jim 18/6 stále bez problémů a beze změn už jsem znich sebral pár řízků abych zjistil co je samec a co samice když tu náhle my dvě kytky ukázali koule jak je to možné při svícení 18/6 jinak kdyby to bylo že mi vykvetou jen samci a ty samice ne tak by to bylo super ale mám obavy a určitě oprávněné že asi začnou i samice a to sakra nepotřebuji dík za řešení

Old Post 31-03-2006 v 14:52 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid
Stálý Člen

Karma uživatele trifid - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

samci kvetou drif ne? me se takhle taky projevili i in i out, videl bych to jako vyhodu, navic si myslim ze je to taky jak sou zmagorely z hnojiv
jak sou stary?

Old Post 31-03-2006 v 15:27 PM
trifid je offline   Profil uživatele trifid   Find more posts by trifid   Foto galerie člena trifid   Click here to Send trifid a Private Message   Add trifid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

cca 2měsíce jo ty hnojiva mě taky napadli používal jsem ale jen postřik bio algan taky to vidím zatím jako vyhodu ale mám obavy aby nezačalo kvéct vše jinak to jsou vše out modely

Old Post 31-03-2006 v 17:27 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

takže jen samci? jsou tam prostě normálně koule takže se o samice bát nemám?

Old Post 31-03-2006 v 19:54 PM
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Ahoj, ja si spis myslim, ze mohly selhat hodiny...mel jsi nad tim kontrolu kazdej den? Me s to uz stalo.

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Old Post 31-03-2006 v 20:36 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

tak na 80% jo a jestli ne tak max 2 dny jinak převážně na 100% vím že určitě 16hod to svítilo určitě 2hod mi mohli uniknout

Old Post 31-03-2006 v 21:07 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

jo chlupy ukážou při stresové situaci taky se mi to stalo ale tady tahám jednoho samce za druhým zhruba po týdnu jeden dnes už je to za 3týdny 3 tak ted bych vyloučil i ten špatně nastavený časovač protože jináč by to kvetlo vše a ve stejnou dobu jinak jestli se mi povedlo něco co ještě nikdo nedokázal tak bych mohl dostet nobelcannabis trophy

Old Post 01-04-2006 v 16:18 PM
františekzeleny
Stálý Člen

Karma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% PěstitelskáKarma uživatele františekzeleny - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Ja jsem sazel 28 semen,po 43 dnech vegetace,pri fotoperiode 18/6 mi dnes samec ukazal svoje koule
Je ale fakt,ze kdyz byla zima tak jsem jim poustel 24/0 a asi pred 14 dny jsem jim ubral na tech 18/6.Kytka mohla na zmenu svetla reagovat timto zpusobem

Old Post 01-04-2006 v 16:52 PM
františekzeleny je offline   Profil uživatele františekzeleny   Find more posts by františekzeleny   Foto galerie člena františekzeleny   Click here to Send františekzeleny a Private Message   Add františekzeleny to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

jo taky řešeníale já svítím 18/6 po celou dobu jinak ted už se to zastavilo a vše jede norálně ale co bude za týden to nevím

Old Post 02-04-2006 v 20:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás