Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Belladonna 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Bratři
Nový Člen

Karma uživatele Bratři - 16% Pěstitelská

Organika Belladonna 400W Příspěvek č. 1

Nazdárek lidi tak jsme se k Vám připojily a hned na úvod bychom Vám chtěli ukázat naše milé Bellyny.. Jsou ve 4-tém týdnu a maj se k světu..
Velice bychom uvítali jestli máte s tímto vzorkem zkušenosti a podělily se s náma o své postřehy Jedem pod 400W.. 18/6 Lijem na ně Alga Growth a prej jim moc chutná ..taky v tom Guanu si dělaj dobře Poprvé jsme zkusily štípat podle FIMovy techniky.. Aspoň tak nějak jsme to pochopily ..je to správně?Jo a pokud by jste byli tak fajn a napsali svou zkušenost s nejvíc vysmátým vzorkem s kterým jste měly tu čest.. Rádi bychom vypěstovali něco pořádně vysmáté ..bo jaký pán,taká (by měla být) úroda.. Mmchdm.. Tímto posíláme redakci velké dík za free code!!!

Old Post 08-04-2006 v 23:07 PM
Bratři je offline   Profil uživatele Bratři   Find more posts by Bratři   Foto galerie člena Bratři   Click here to Send Bratři a Private Message   Add Bratři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Co myslíte máme už přepnout?Nevím jak po tom ještě Bellynky porostou.. 400W by ale hezký keřík utáhnout mělo..

Old Post 09-04-2006 v 02:49 AM
Bratři je offline   Profil uživatele Bratři   Find more posts by Bratři   Foto galerie člena Bratři   Click here to Send Bratři a Private Message   Add Bratři to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

hm pekny ale chtelo by to neco na porovnani jak sou asi vysoky tahle to neni moc poznat a hodne zalezi jak mate velkou skrin.
Musite se trochu rozepsat brothers

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 09-04-2006 v 10:29 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 4

Kytí maj 15-20 cm a skříň ma cca 1m3 objem, 60cm hloubka, 160cm vyska, 100cm sířka...

Naposledy upravil Bratři 10-04-2006 v 11:00 AM

Old Post 09-04-2006 v 11:59 AM
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

1m3?tak to je asi 180cm na vysku,110cm na sirku a tak 50 hloubka,jo?tak vydrz jeste treba do 25-30cm a prepinej,ale je to muj odhad s touto odrudou nemam zkusenosti,sou kytis co se muzou prerust az 4krat

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 09-04-2006 v 12:04 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Jojo.. that´s true,některé holky jsou nevypočítatelné.. Dík

Old Post 09-04-2006 v 12:06 PM
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Vydíme to tak asi ještě na týden až dva.. a potom bum švác květ.

Old Post 09-04-2006 v 12:08 PM
belladonna
Stálý Člen

Karma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% PěstitelskáKarma uživatele belladonna - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Parada brothers,tak tady to budu sledovat,uz se tesim na sisticky!Drzim palce at to dotahnete do zdarneho konce.
Jedete z rezanu nebo seeds?

Old Post 10-04-2006 v 17:59 PM
belladonna je offline   Profil uživatele belladonna   Find more posts by belladonna   Foto galerie člena belladonna   Click here to Send belladonna a Private Message   Add belladonna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 9

Jéé.. Ty máš hezké jméno Jede se ze seeds které se objednaly z http://eastseeds.com/cz/ ..a zatím si nejde stěžovat-klíčivost 10 z 10

Old Post 11-04-2006 v 03:37 AM
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Pokud je to opravdu Beladona očekávej nárust minimálně jednou tolik.
Má tendenci se tahat do jedné centrální palice,pokud to máš do keříku očekávej dobrou bush.
S přepnutim bych počkal až se ti to více(úplně) vyplní do stran.
Pak probrat ty spodní nicmoc větvičky.
Na výšku tam máš místa dost

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 11-04-2006 v 12:50 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bratři
Nový Člen

Příspěvek č. 11

Díky za radu.. musím říct že Bella co jsi vypěstoval je opravdu obdivuhodná! Teďka jsme je docela ponatahovaly a mají hodně velkou tendenci keřnatět Jinak k těm penízkúm,peníze pošleš přes kartu a za dva týdny tradá,pošta je tady ..musím skočit pro kolínka..

Naposledy upravil Bratři 12-04-2006 v 23:23 PM

Old Post 12-04-2006 v 10:59 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás