Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Konec prudam" je mozna trochu prehnany nazev, ale ja bych chtela na toto tema trochu popremyslet. Na groweru neni moc slecen, coz je docela pochopitelne. Ovsem co me trochu prekvapilo, cetla jsem par ( a rekla bych, ze jich bylo kupodivu dost ) prispevku o tom ,jak jsou holky pri huleni zamlkle, neni s nima moc zabava a podobne. Nejsem samozrejme zadna feministka, jen me to trochu nastvalo a take me to trochu mrzi. Proto bych rada, abyste mi na to napsali svuj nazor. A take bych se touto cestou chtela seznamit s tou malou casti zenskeho groweru.
Ale proč tomu tak je?
Trochu jsem o tom přemýšlel a došel jsem k názoru, většinou když je s námi nějaké to děvče, je v menšině, ať už dva kluci a jedna holka nebo jiny poměr, a potom se bavíme ( ve smyslu zábava), je většinou méně komunikativní ta holka, ale to celkem chápu, kluci mají leckdy odlišnou formu výrazových prostředků a podobu zábavy, takže se dotyčná raději zdržuje.
Ale to je jeden z mnoha pohledů, je to i mou konkrétní zkušeností, věřím, že to funguje i úplně jinak.
Prostě je to tím, že je vás většinou míň,což je velká škoda.
Mam presne opacny pocit. Vetsinou si v modifikovanem stavu pokecam daleko lip s holkama nez s borcema. Aspon slecny z nasi obvykle hulici sestavy jsou po huleni este ukecanejsi nez obvykle . Mezi klukama co znam je naopak daleko vic borcu, co obvykle vytuhnou, nic moc nerikaji a uzivaji si toho stavu vic uzavrene .
Takze povazuju za vysoce zadouci zajistit na hulcich akcich dostatecne silne zastoupeni nezneho pohlavi. A nepripada mi, ze by hulicek bylo min nez hulicu - v mem okoli je to tak 1:1. Je fakt, ze holky pestujou dost vyjimecne, ale to je asi docela prirozene, holky proste nemaji sklony ke konickum tohoto typu.
No, já aji vobčas normálně zahulím s kámoškou, či kámoškama a pak jen se furt směju jak blázen jejím hlodům.Je to ale o něčem jiným, než s kámošama.Proto sem se domluvil na tenhle týden s mojí fakt dobrou kamarádkou a dem se zčadit jak ty motyky...
Když ste s bandou borců v hospě (třeba 6 borců) a sou tam tak ještě 2 baby, tak je to těžký aby si chudáčci slečny s vámi popovídali.
My "páni" v hospodě radši debatujeme mezi ssebou, kecat s babou o politice nebo autech, či komplech, nedej bože o pěkný mladý sousedce Jitušce , je pro baby nezáživný (většinou).
Tímhle myslím i to, že když je tato banda borců "in high" tak to s těma babama dopadne stejně, bohužel. Takže souhlas s PORSCHAKEM.
Ale!!!!!!-
Má slečna mele o stošest ať je nebo není vyduněná, dokonce je mi poslední dobou občas příjemnější trávit společnost s ní, než s kamarády ( kámoši když se to přežene, asi sakra vždycky , sou takový občas zamlklý a ten klasika staf čum a čum a mysli...).
Kdežto se starou se mele furt, žere se taky furt, pak se mele a mele, pak se filozofuje, prostě je to lepčí .
2 Hansganja:
No něco na tom asi bude.... , ale je to stejný jak nalít do baby litr wajna, nebo teda hodně podobný.
Hicks : Tve podani je opravdu odprosteno od jakychkoliv servitku. Nicmene, ja chodim posedet vlastne jen s klukama a nemam problem se mezi nima "prosadit". Mozna to bude tim, ze to nejsou borci a ja nejsem baba. Ovsem, proti gustu .......... Jinak chapu, ze jsi se snazil vysvetlit, ze temata obou pohlavi mohou byt velmi ruzna. Take je pekne, ze pises, ze se svou slecnou zacinas byt radeji, nez se svymi kamarady. Klobouk dolu, pobavil jsi me. Diky za prispevek.
jestli se tě Hicks dotknul borcema a babama, tak tě můžu uklidnit - u nás je to celkem normální synonymum pro kluky a holky (pravda v poslední době pro sebe i holky častěji používají označení mařka), v Česku nejsou jenom Češi (nevím jak jste na tom Ty a Hicks)
Premysl : Nejde o to, ze by se me dotknul, i kdyz to tak mozna vyzni. My ( lidi, ktere ja znam ) si tak nastesti nerikame, takze to neresim, jen me ten clovek proste dostal. Nic ve zlem, nechci ho prudit.
No jasne, Yarpen je rizek..... Udelal jsi mi radost!!
No tak obavam se holka, ze to spis bude tim, s jakyma chlapikama se stykas (nebo stykaji ty, co to psaly - nebo jak to bylo). Kazdopadne, vetsinou hulim s osubkami stejneho pohlavi, ale cas od casu se k nam prida ta ci ona holka... A jelikoz to vetsinou je "neci" holka, ktera nedrzi jointa v ruce poprve, tak je s nima fakt prdel... hehe... nevim s kolika holkama jsem hulil. snad dvacet... (narozdil od stovek kluku) a vsechny, pokud si dobre pamatuji drzely s nama krok a slovo. Dobre, nektere ke konci "odpadly" drive, ale vetsinou je vetsina kluku hned potom nasledovalo... :-)
cili sumasumarum, huli se mi stejne dobre s klukem jako s holkou...
nekde jsou borci, nekde chalani, nekde kluci, nekde mladi muzi
nekde jsou babi, nekde (tednevimjak), nekde holky, nekde mlade damy
Stejne jako nekdo rika sve pritelkyni "moje stara" nebo "moje mlada", ja ji vzdycki rikam "moje zena", ac ma zena jeste neni (ale jednou bude)... A vetsina lidi se na mne diva divne, proc ji tak rikam. Na druhou stranu... naucil mne to jeden kamos rika a ja to uz taky nejednoho kamose naucil. Cili v mem okoli vznika skupinka lidi, kteri svym holkam rika "moje zena"... je to lokalni oznaceni, ktere je pro tu konkretni oblast obvykle, ac jinde jej muzou brat s rezervou nebo dokonce jako urazku...
Rekl bych, ze hicks je z moravy. tam je to uplne normalni oznaceni. a ty jsi asi z prahy, ze takovou vec neznas...
:-)
Ja kdyz vypravim o nejakych lidech, ktere v podstate neznam, tak o nich mluvim jako o "frajer a frajerka"... Je to sice trochu apriorativni oznaceni a ma zena ho nema rada... Ale v mem veku uz mi jaxi nejde prez jazyk rici, ze tam byly dva kluci a jedna holka. Neptej se proc, proste nevim...
Takze neboj, hicks nemyslel nic osobniho na tebe ani na nikoho jineho z zenskeho pleme ani... proste pohodicka ne?
jezis, to jsem po ranu rozkecanej... to je tema 15 jalapenos paprickama, co jsem vcera vecer zkonzumoval...
Bohour - jojo, jak tady ctu prispevky Zionsky bandicky (ty, ed, vevejka atd), tak mam cim dal tim vetsi chut s Vama zase nekdy poradne pokecat... :-) Cili ve stredu? Nebo kdy?
Myslim si,že mrtě kluků málo kouká okolo sebe, nechápu týpka, kterej zná málo huliček. Když bych vzala jen svou třídu ve škole tak hulí převážná většina holek a minimum kluků a jen tak pro zajímavost-asi do žádný z těch holek byste to neřekli. Vždycky, když něco přitáhnu tak to s kámoškou musíme hrozně tajit (to že dem wo přestáwce na špeka),protože jinak by u toho bylo 20holek,takže většinou se hulí tak w 10,možná že je něco pravdy na tom,že míň holek pěstuje indoorek,ale spíš je to v tom,že chytrá holka,kt. hulí a zná indoorek ho většinou zná od swého přítele,kt. ho pěstuje a to ji stačí,aspoň na chwilku)stejně jako mě,ale tedka už pěstim sama u přítele ve skříni a řekla bych,že sklizeň, kt. se hrozně rychle blíží mi přinese nádherný paličky bílý vdovky. Každý typce, kt. se vo indoorek trochu víc zajímá stačí, aby vedle sebe měla někoho kdo už má trošku víc zkušeností,kdo jí poradí a přiběhne, když se něco zesere (aspoň zezačátku). Technický věci asi holka sama nezvládne, ale ten zbytek to už je jen zábavička,koukat na kyti jak krásně rostou a reagujou na každou věc,kt. jim provedu je strašně báječný. Občas, když newim,co se s nima děje a mam trošku strach tak jen mrknu na přítele a ten mi všechno vysvětlí, prostě pohůdka pěstowat a těšit se na to jak se to we dwou bude krásně zkuřowat
Lenost:"Někdo říká lenost. Já říkám hluboké myšlení."