Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec prudam, aneb jak hulime my holciny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Yennefer
Administrátorka

Pohodička Konec prudam, aneb jak hulime my holciny Příspěvek č. 1

"Konec prudam" je mozna trochu prehnany nazev, ale ja bych chtela na toto tema trochu popremyslet. Na groweru neni moc slecen, coz je docela pochopitelne. Ovsem co me trochu prekvapilo, cetla jsem par ( a rekla bych, ze jich bylo kupodivu dost ) prispevku o tom ,jak jsou holky pri huleni zamlkle, neni s nima moc zabava a podobne. Nejsem samozrejme zadna feministka, jen me to trochu nastvalo a take me to trochu mrzi. Proto bych rada, abyste mi na to napsali svuj nazor. A take bych se touto cestou chtela seznamit s tou malou casti zenskeho groweru.

Old Post 14-03-2003 v 11:35 AM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Je to tak Příspěvek č. 2

Ale proč tomu tak je?
Trochu jsem o tom přemýšlel a došel jsem k názoru, většinou když je s námi nějaké to děvče, je v menšině, ať už dva kluci a jedna holka nebo jiny poměr, a potom se bavíme ( ve smyslu zábava), je většinou méně komunikativní ta holka, ale to celkem chápu, kluci mají leckdy odlišnou formu výrazových prostředků a podobu zábavy, takže se dotyčná raději zdržuje.
Ale to je jeden z mnoha pohledů, je to i mou konkrétní zkušeností, věřím, že to funguje i úplně jinak.

Prostě je to tím, že je vás většinou míň,což je velká škoda.

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 14-03-2003 v 12:48 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

holek co hulí znám celkem dost, stejně jako borci se zhulené všechny chovají jinak.
vím snad jenom o 2 holkách co pěstují (osobně neznám)

Old Post 14-03-2003 v 13:02 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Pohodička holky :) Příspěvek č. 4

Mam presne opacny pocit. Vetsinou si v modifikovanem stavu pokecam daleko lip s holkama nez s borcema. Aspon slecny z nasi obvykle hulici sestavy jsou po huleni este ukecanejsi nez obvykle . Mezi klukama co znam je naopak daleko vic borcu, co obvykle vytuhnou, nic moc nerikaji a uzivaji si toho stavu vic uzavrene .

Takze povazuju za vysoce zadouci zajistit na hulcich akcich dostatecne silne zastoupeni nezneho pohlavi. A nepripada mi, ze by hulicek bylo min nez hulicu - v mem okoli je to tak 1:1. Je fakt, ze holky pestujou dost vyjimecne, ale to je asi docela prirozene, holky proste nemaji sklony ke konickum tohoto typu.

chobot

Old Post 14-03-2003 v 13:59 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

[účet odstraněn]

Old Post 14-03-2003 v 18:01 PM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
man.o.war
Nový Člen

Karma uživatele man.o.war - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

No, já aji vobčas normálně zahulím s kámoškou, či kámoškama a pak jen se furt směju jak blázen jejím hlodům.Je to ale o něčem jiným, než s kámošama.Proto sem se domluvil na tenhle týden s mojí fakt dobrou kamarádkou a dem se zčadit jak ty motyky...

Old Post 16-03-2003 v 10:13 AM
man.o.war je offline   Profil uživatele man.o.war   Find more posts by man.o.war   Foto galerie člena man.o.war   Click here to Send man.o.war a Private Message   Add man.o.war to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fasmos
Stálý Člen

Karma uživatele fasmos - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jéééjéééé já znám taky tolik "vypálenek"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

!!!!!!!!Ať to svítí a roste!!!!!!!!
---------------Hello fasmos----------------

Old Post 16-03-2003 v 11:24 AM
fasmos je offline   Profil uživatele fasmos   Find more posts by fasmos   Foto galerie člena fasmos   Click here to Send fasmos a Private Message   Add fasmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Baby sou "in high" zamlklý??? HAHA Příspěvek č. 8

Takže:

Když ste s bandou borců v hospě (třeba 6 borců) a sou tam tak ještě 2 baby, tak je to těžký aby si chudáčci slečny s vámi popovídali.
My "páni" v hospodě radši debatujeme mezi ssebou, kecat s babou o politice nebo autech, či komplech, nedej bože o pěkný mladý sousedce Jitušce , je pro baby nezáživný (většinou).
Tímhle myslím i to, že když je tato banda borců "in high" tak to s těma babama dopadne stejně, bohužel. Takže souhlas s PORSCHAKEM.

Ale!!!!!!-
Má slečna mele o stošest ať je nebo není vyduněná, dokonce je mi poslední dobou občas příjemnější trávit společnost s ní, než s kamarády ( kámoši když se to přežene, asi sakra vždycky , sou takový občas zamlklý a ten klasika staf čum a čum a mysli...).
Kdežto se starou se mele furt, žere se taky furt, pak se mele a mele, pak se filozofuje, prostě je to lepčí .

2 Hansganja:

No něco na tom asi bude.... , ale je to stejný jak nalít do baby litr wajna, nebo teda hodně podobný.

Old Post 17-03-2003 v 13:11 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 9

Hicks : Tve podani je opravdu odprosteno od jakychkoliv servitku. Nicmene, ja chodim posedet vlastne jen s klukama a nemam problem se mezi nima "prosadit". Mozna to bude tim, ze to nejsou borci a ja nejsem baba. Ovsem, proti gustu .......... Jinak chapu, ze jsi se snazil vysvetlit, ze temata obou pohlavi mohou byt velmi ruzna. Take je pekne, ze pises, ze se svou slecnou zacinas byt radeji, nez se svymi kamarady. Klobouk dolu, pobavil jsi me. Diky za prispevek.

Old Post 17-03-2003 v 17:17 PM
Yennefer je offline   Profil uživatele Yennefer   Find more posts by Yennefer   Foto galerie člena Yennefer   Click here to Send Yennefer a Private Message   Add Yennefer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Yennefer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
premys
Stálý Člen

Karma uživatele premys - 50% Pěstitelská

jazyková bariéra Příspěvek č. 10

2 Yennefer

jestli se tě Hicks dotknul borcema a babama, tak tě můžu uklidnit - u nás je to celkem normální synonymum pro kluky a holky (pravda v poslední době pro sebe i holky častěji používají označení mařka), v Česku nejsou jenom Češi (nevím jak jste na tom Ty a Hicks)

Yarpen Zigrin forever!

Old Post 17-03-2003 v 21:16 PM
premys je offline   Profil uživatele premys   Find more posts by premys   Foto galerie člena premys   Click here to Send premys a Private Message   Add premys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yennefer
Administrátorka

Příspěvek č. 11

Premysl : Nejde o to, ze by se me dotknul, i kdyz to tak mozna vyzni. My ( lidi, ktere ja znam ) si tak nastesti nerikame, takze to neresim, jen me ten clovek proste dostal. Nic ve zlem, nechci ho prudit.

No jasne, Yarpen je rizek..... Udelal jsi mi radost!!

Old Post 17-03-2003 v 22:19 PM
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

No tak obavam se holka, ze to spis bude tim, s jakyma chlapikama se stykas (nebo stykaji ty, co to psaly - nebo jak to bylo). Kazdopadne, vetsinou hulim s osubkami stejneho pohlavi, ale cas od casu se k nam prida ta ci ona holka... A jelikoz to vetsinou je "neci" holka, ktera nedrzi jointa v ruce poprve, tak je s nima fakt prdel... hehe... nevim s kolika holkama jsem hulil. snad dvacet... (narozdil od stovek kluku) a vsechny, pokud si dobre pamatuji drzely s nama krok a slovo. Dobre, nektere ke konci "odpadly" drive, ale vetsinou je vetsina kluku hned potom nasledovalo... :-)

cili sumasumarum, huli se mi stejne dobre s klukem jako s holkou...

Old Post 21-03-2003 v 07:33 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

2 Yennefer

jak pravil hicks

nekde jsou borci, nekde chalani, nekde kluci, nekde mladi muzi
nekde jsou babi, nekde (tednevimjak), nekde holky, nekde mlade damy

Stejne jako nekdo rika sve pritelkyni "moje stara" nebo "moje mlada", ja ji vzdycki rikam "moje zena", ac ma zena jeste neni (ale jednou bude)... A vetsina lidi se na mne diva divne, proc ji tak rikam. Na druhou stranu... naucil mne to jeden kamos rika a ja to uz taky nejednoho kamose naucil. Cili v mem okoli vznika skupinka lidi, kteri svym holkam rika "moje zena"... je to lokalni oznaceni, ktere je pro tu konkretni oblast obvykle, ac jinde jej muzou brat s rezervou nebo dokonce jako urazku...

Rekl bych, ze hicks je z moravy. tam je to uplne normalni oznaceni. a ty jsi asi z prahy, ze takovou vec neznas...

:-)

Ja kdyz vypravim o nejakych lidech, ktere v podstate neznam, tak o nich mluvim jako o "frajer a frajerka"... Je to sice trochu apriorativni oznaceni a ma zena ho nema rada... Ale v mem veku uz mi jaxi nejde prez jazyk rici, ze tam byly dva kluci a jedna holka. Neptej se proc, proste nevim...

Takze neboj, hicks nemyslel nic osobniho na tebe ani na nikoho jineho z zenskeho pleme ani... proste pohodicka ne?

jezis, to jsem po ranu rozkecanej... to je tema 15 jalapenos paprickama, co jsem vcera vecer zkonzumoval...

Old Post 21-03-2003 v 07:41 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Příspěvek č. 14

Bohour - jojo, jak tady ctu prispevky Zionsky bandicky (ty, ed, vevejka atd), tak mam cim dal tim vetsi chut s Vama zase nekdy poradne pokecat... :-) Cili ve stredu? Nebo kdy?

Old Post 21-03-2003 v 08:43 AM
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Kdepak, holky umí udělat hafo legrace - přijde mně, že jak po vínu, tak po ganje je to podobný .

Wal: Papričky po ránu? Mám je rád, ale takhle zčerstva bych si je asi pořádně užil

Milujte se a množte se!

Old Post 21-03-2003 v 11:31 AM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Myslim si,že mrtě kluků málo kouká okolo sebe, nechápu týpka, kterej zná málo huliček. Když bych vzala jen svou třídu ve škole tak hulí převážná většina holek a minimum kluků a jen tak pro zajímavost-asi do žádný z těch holek byste to neřekli. Vždycky, když něco přitáhnu tak to s kámoškou musíme hrozně tajit (to že dem wo přestáwce na špeka),protože jinak by u toho bylo 20holek,takže většinou se hulí tak w 10,možná že je něco pravdy na tom,že míň holek pěstuje indoorek,ale spíš je to v tom,že chytrá holka,kt. hulí a zná indoorek ho většinou zná od swého přítele,kt. ho pěstuje a to ji stačí,aspoň na chwilku)stejně jako mě,ale tedka už pěstim sama u přítele ve skříni a řekla bych,že sklizeň, kt. se hrozně rychle blíží mi přinese nádherný paličky bílý vdovky. Každý typce, kt. se vo indoorek trochu víc zajímá stačí, aby vedle sebe měla někoho kdo už má trošku víc zkušeností,kdo jí poradí a přiběhne, když se něco zesere (aspoň zezačátku). Technický věci asi holka sama nezvládne, ale ten zbytek to už je jen zábavička,koukat na kyti jak krásně rostou a reagujou na každou věc,kt. jim provedu je strašně báječný. Občas, když newim,co se s nima děje a mam trošku strach tak jen mrknu na přítele a ten mi všechno vysvětlí, prostě pohůdka pěstowat a těšit se na to jak se to we dwou bude krásně zkuřowat

Lenost:"Někdo říká lenost. Já říkám hluboké myšlení."

Old Post 22-03-2003 v 15:38 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás