Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No docela mme zajima v cem vam dosly , me od nirvany prisly zabaleny v dyleraku kterej byl narvanej do plastovyho sroubovaku pro deti a na obale bylo Nirvana kids toy )
mě to přišlo v prupisce, na které bylo napsáno Nirvana. Teda né přímo v té prupisce, ale v takovém... jak bych to popsal... pouzdérku, ve kterém prupiska držela
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Mně přišly od nirvany v krabičce od bonbónů Potter's original a na spodu krabičky byl obyčejnej gramovej pytlík s obrázkem listu. Už vidim jaxi někdo objednava 12ti gramovou krabičku bonbónů přes půl evropy
soya: zalezi na tom jestli chces kvalitu nebo kvantitu nebo jestli do toho chces investovat moc nebo malo, kazdopadne tento typek prodava vetsinu komercnich modelu za rozumne ceny www.seedboutique.com
mi přišla krabička velikosti malé knížky, v ní byly tři ukázky nějakých batikovaných látek a napsáno, že mi děkují za zájem o jejich výrobky a ve falešném dnu byl dealerák se semínky + bonus další dealerák s pěti semínky. Podruhé mi přišlo to samé, akorát už tam nebyly žádné látky, ale rovnou semínka. Žádná skrýš, natvrdo.