Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Naturismus a Nudismus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Timer
Stálý Člen

Karma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% Pěstitelská

Palec nahoru Naturismus a Nudismus Příspěvek č. 1

Poslední dobou narážím na různá hnutí, skupiny, ale také pláže a místa určená pro tyto vyznavače. Co si o tom myslíte vy jako o životním stylu? A také můžete napsat svoje zkušenosti pokud nějáke máte nebo dokonce někdo z GROWERSTVA je sám naturista či nudista? Já osobně si myslím, že na tom není nic špatného, ale sám bych do toho asi nešel

Old Post 07-07-2007 v 18:22 PM
Timer je offline   Profil uživatele Timer   Find more posts by Timer   Foto galerie člena Timer   Click here to Send Timer a Private Message   Add Timer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Timer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inf3cti
Stálý Člen

Karma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% PěstitelskáKarma uživatele inf3cti - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

citace:
Původní příspěvek od šerpa
styděl bych se, ale co vidět ženský všude nude, to by se mi líbilo.

mne prave prijde zenska vice sexy v plavkach, v podstate naha, jen kousick zahalena. kdyz je naha uplne, je to takove .. normalni

moje zkusenost s nudismem je absolutne pozitivni. neni nad to lezet nahaty u jezera, opalovat se, sem tam si zaplavat.. taky plavani na nahato v noci v lete jezere je neskutecne skvely pocit. aspon ja si pripadam vice jako soucast prirody a takovy nejaky volnejsi...

co se strachu z erekce tyce.. no, well, na naturisticke plaze nechodi zrovna obrovska kvanta sexi kocicek, nejspis maji strach ze by je lidi ocumovali. obvykle tam chodi muzi (nevsim jsem si ze by byli tepli), nebo duchodci - a to spolehlive zazene predstavy vedouci k erekci. hlavne pri opalovani nemyslet na zenske no a casem se to zklidni a clovek si zacne nahatej mezi ostatnima lidma pripadat normalne, proste tak jako na koupalisti v plavkach.

no a doma jsem obcas taky nudista, samozrejme. jednou si duchodci odnaproti stezovali ze prej doma chodim nahy - co je kurva do toho - ja si taky nestezuju ze oni doma chodi obleceni...

nudismus neni muj zivotni styl, ale rad se mu cas od casu oddavam, je to skvely pocit

He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC

Naposledy upravil inf3cti 07-07-2007 v 18:50 PM

Old Post 07-07-2007 v 18:43 PM
inf3cti je offline   Profil uživatele inf3cti   Find more posts by inf3cti   Foto galerie člena inf3cti   Click here to Send inf3cti a Private Message   Add inf3cti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Timer
Stálý Člen

Karma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% PěstitelskáKarma uživatele Timer - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jo tak to máš recht

Old Post 07-07-2007 v 19:20 PM
Timer je offline   Profil uživatele Timer   Find more posts by Timer   Foto galerie člena Timer   Click here to Send Timer a Private Message   Add Timer to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Timer! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Minule som videl niečo na Spektrume (TV stanica) že ľudia sú zdravší a ich deti majú menšiu prevdepodobnosť že budú trpieť nejakou psychickou chorobou ..... Ahoj Láďo, dáš mi napiť??
Edit: diky rhino, no tak nie lado ale ondro...

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Naposledy upravil mirosk 08-07-2007 v 11:12 AM

Old Post 08-07-2007 v 10:52 AM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

mirosk: https://www.youtube.com/watch?v=OwELxvG5c-E

Osobně bych bez plavek asi nešel... Sem zvyklej na sobe vždycky něco mít, ale zas neodsuzuju ty, pro který je to zcela normální

Old Post 08-07-2007 v 11:06 AM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Killer_Queen
Killer

Karma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% PěstitelskáKarma uživatele Killer_Queen - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

K nudismu mam kladny vztah Jako skoro kazdy rok,i letos jsme s pritelkyni na dovolene chodili na nudaplaz A povedlo se nam objevit i jednu malou oblazkovou plazicku,ze ktere jsme si udelali takovou privatni nudaplaz

Je to pohoda.Nic te nikde neskrabe,neskrti,neparis se....a neni nad plavani naostro

"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."

Old Post 08-07-2007 v 22:47 PM
Killer_Queen je offline   Profil uživatele Killer_Queen   Find more posts by Killer_Queen   Foto galerie člena Killer_Queen   Click here to Send Killer_Queen a Private Message   Add Killer_Queen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

nudismus - to je moje akurat predvčerom som hovoril, že som davno na nude nebol, že by som mal čo najskôr vyraziť..

ad erekcia; omg, sa viem ovladať, ne ?

Old Post 09-07-2007 v 02:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 8

jj, pokud to jde, tak se nebráním, ale spíše někde na samotě..... s erekcí problémy nemám

Old Post 09-07-2007 v 06:52 AM
Host
Host

Příspěvek č. 9

ja osobne preferuju koupani na ostro. Nej je jak se ti voda otira o CELY telo .Proste parada. S erekci problemy nemam, sem za ni rad a moje zena ji dokaze ocenit:-)) Az budou problemy tak to bude horsi. Ale treba nuda-kempy me vubec nelakaji. A ani ty hromadne nuda-plaze.

Old Post 09-07-2007 v 07:09 AM
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

koupel a hlavne vyvalovani se na slunicku bez niceho, parada .. jen nesmi bejt kolem moc lidu. obcasna erekce je mezi nudistama bezna toho bych se nebal .. jinak nevim kdo kam chodi na nudi, ale z moji zkusenosti se specielne na nudi ctyrprocentni panove vyskytujou v mire vic nez hojne tak pozor nepodcenovat .. cemu az tak uplne nerozumim je kdy lezi na jednom placku dvacet lidi, nahaty tak dva metry od sebe, napul se spolu znaj, povidaj si .. no treba je to otazka vyvoje .. ale pro me je idealni pocet ve dvou ..

Old Post 10-07-2007 v 10:15 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

joo, koupání tak jak mě pán stvořil, to je fajn, a hlavně je to zdravý
ale věnuju se tomu radši v ústraní, přece jenom jsem trošku stydlivej

hromadný nudapláže zásadně nevyhledávam a ani na ně nechodim, pohled na svraklý důchodce mě neláká a odrazuje

Old Post 11-07-2007 v 11:14 AM
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Jasně že jo.
nějak sem si zvykla na nudastyl u moře, mam oblíbenou nudapláž v portugalsku kam chodí fakt pěkný kluci i holky, neznamená to že je nějak očumuju to je totiž fakt trapný. Ale prostě úplná normálka bez plavek, baví mně to mnohem víc než s nima a sem na to už tak zvyklá že mam tady v čechách problém se jít někdy vykoupat, páč rači vyhledávám soukromý malý plážičky ale ty rybáři jsou snad všude.
je fakt že moji rodiče s tim taky nikdy žádný štráchy nedělali a na nuda pláže chodim od dětství, u nás doma se s tim taky nijak moc neserou a mně to přijde prostě přirozený.
A hlavně ta koupačka naostro je mnohem příjemnější než v plavkách,

jo - jednou se nám to vymstilo, vyšli sme si s přítelem na procházku nahý po pláži a někdo nám mezitim ukrad hadry a my sme museli nahý až na veřejný parkoviště k hospodě, ukrad nám i klíče od auta takže přítel musel jít až do tý hospody a vyprosit si tam ručník a pro mně nějakou košili od kuchařek a pak sme složitě obvolávali kámoše at pro nás přijedou.Byli sme povyražení pro celý širý okolí. No jo, je to takovej adrenalinovej sport občas ale musí se počítat s obětmi a byla to vlastně docela prdel.

Co by Henryk Lahola mohl říci Panu Bohu kdyby byl na místě praotce lidstva Adama? Mohl Panu Bohu říci, že si osobně zásadně nepřeje aby Bůh stvořil ještě nějakou jinou bytost téhož biologického druhu Homo sapiens kromě Henryka Laholy?

Old Post 13-07-2007 v 15:21 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

nudismus je fér
s přítelkyní se opalujem a koupem nahý moc rádi, vždycky když to okolnosti dovolí..nemáme totiž rádi čumily, zvlášť u nás na maloměstě to by byla pohroma, slyšela jste to? oni tam byli úplně nazí paní Horáčková
takže taky radši opuštěný místa bo nudapláž, na tý jsme teda byli jen párkrát na mušově, ale paráda..
jupí letos bude zas nuda

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 13-07-2007 v 18:15 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyblik LopAtka
Stálý Člen

Karma uživatele Kyblik LopAtka - 68% PěstitelskáKarma uživatele Kyblik LopAtka - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

S děvčicou se chodíme koupat nahalatý pravidelně... vždy děláme takové to večerní nebo noční koupání a to je paráda.

Jinak nudapláže mne taky nijak extra neberou a nelákají... viz. hory sádla a dochodcové Jinak když to jde, tak spím zásadně nahej, je to také nejpohodlnější

"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ

Je libo trochu havěti? aneb akvárka, terárka a živočištvo v nich

Květníky a květináče - DARUJI - koukněte sem

Moje první - 5kráte AK-48 250W - SKLIZENO

Old Post 15-07-2007 v 10:43 AM
Kyblik LopAtka je offline   Profil uživatele Kyblik LopAtka   Find more posts by Kyblik LopAtka   Foto galerie člena Kyblik LopAtka   Click here to Send Kyblik LopAtka a Private Message   Add Kyblik LopAtka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

teď jsem se vrátila od vody, a néní skoro nic lepšího než jen tak ležet na kameni a nechat téct vodu kolem těla......nádhera.......

Old Post 15-07-2007 v 14:22 PM
danihel
Stálý Člen

Karma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% PěstitelskáKarma uživatele danihel - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

nejake rady, a takk: http://magazin.atlas.sk/pre_panov/109641/
inak nuda je v pohode, vcera sme si napriklad vybehli nahy so zenou na balkon, zapalit, susedia-nesusedia...
a kupanie je best

Naposledy upravil danihel 17-07-2007 v 09:37 AM

Old Post 17-07-2007 v 08:24 AM
danihel je offline   Profil uživatele danihel   Find more posts by danihel   Foto galerie člena danihel   Click here to Send danihel a Private Message   Add danihel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás