Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » okrasna rostlina
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

okrasna rostlina Příspěvek č. 1

Zdravim,
vzhledem k tomu, ze jsem se rozhodl svoje rodice k pestovani "zpracovavat" pomalu, uspesne jsem jim oznamil ze si vypestuju konopi jako ozdobu do pokoje,myslite si ze je to vubec mozne?Nezalezi mi,natom co vyroste,jestli sklidim,ale jen aby to rostlo....skrin se dela,ale zatim si natu kyticku musej trosku zvyknout......

Old Post 15-08-2005 v 23:19 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Grow3r P0mp0
Stálý Člen

Karma uživatele Grow3r P0mp0 - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

na rodice ktery sou zbytecne histericky musisopatrne neco jako moje mama a tata ... nadavaji mi ze sem u compu porad.. ses porad nemocnej pac ses jen u pc ses lenivej pac ses u pc boli te hlava pac ses u pc vsude berou do hubi pc .. ale kdys se mne mamka ptala co to mas zasazeni v tom kelimku?tak sem rekl conope a ona ani moc nereagovala a vedela co to je.. pokud je clovek spolehlivej (coz ja nejsem) a umi se kontrolovat a omi otom i presvecit rodice tak mu to schvalej.. mne treba vic bavi pestovani a nejake huleni je druhorade a i kdys hulim tak si davam bacha aby sem si nenicil zdravi..

Old Post 15-08-2005 v 23:42 PM
Grow3r P0mp0 je offline   Profil uživatele Grow3r P0mp0   Find more posts by Grow3r P0mp0   Foto galerie člena Grow3r P0mp0   Click here to Send Grow3r P0mp0 a Private Message   Add Grow3r P0mp0 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

nevim,nevim..jestli byto pochopili kdyby byla kyti zavrena ve skrini,a za tri mesice by najednou "zmizela"...hehe,zatim bych chtela aby mne rostla v kvetinaci u okna..a casem az mi ji treba zacne matka zalivat,,tak zkusim rozjet tu skrin,ale chtel bych to delat legal...proste aby se nenasrali kdyby tu skrin nahodou nasli a nevedeli o ni..

Old Post 16-08-2005 v 10:04 AM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás