Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pomôžte mi prosim. Jeden kamarát mi povedal že je dobrá aj lampa ktorá sa dáva nad malé kurence aby nezamrzli. Neviem či to je pravda a preto prosim vase názori a pomoc. Pomožte mi prosim
Kurence.. to sou kuřátka? Jestli jo, tak je to infračervená žárovka, která má dávat ještě více tepelného záření než obyč. žárovka (ze strany patice je napařený kov - takovej teplomet). Problém je v tom, že tuhle část spektra kytka jednoduše ignoruje...
Kamarádovi vyřiď, že NE
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Nemyslím si,že by sme mali jednoznačne niečo odsudzovať a stáť na mieste.Jasné,že momentálne je na pestovanie najlepší a najdostupnejší sodík.Ale neriešiť to ďalej?Keby sme takto rozmýšľali všetci,tak sme ešte mohli bývať v jaskyniach a loviť mamuty.Ale uznávam,že niektoré otázky zarážajú aj mňa a pýtať sa stále na to isté je fakt otrava.Pritom len netreba byť lenivý a čosi si prečítať!Sú veci,ktoré sú už vyskúšané a jasne nefungujú!!!A dá sa to tu celkom v pohode nájsť.Ale stále dúfam,že niekto príde na niečo,pri čom nebude treba napr. riešiť teplotu(LED),alebo niečo,čo bude mať iné výhody(napr. nižšia spotreba).A preto netreba stagnovať,ale hľadať a skúšať.
ALE NIE TO,ČO UŽ JE JASNÉ,ŽE NEFUNGUJE!!!