Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Scrat: Kámo neboj - Joe to má celkem vychytaný, kytky roztahuje co to jde a ve finále nejsou moc velký, takže to ty dvě 150 W akorát vykryjou. Už sem viděl jeho sklizně a byly fakt povedený. Už sem mu říkal ať dá silnější wattáž, ale on je tvrdohlavej a jede stopadesátky. A taky má problém s odvětráním, proto nižší watáž.
čau chlape... paráda to co děláš... pro mě uplně ideální... já tedka jedu taky ze semen... + mám taky 2x 150W philips son-t plus , a k tomu ještě jedu taky Jacka H. a to též v kokosáku... jedu to od 12.12.05 a mám všechny průměrně tak 10 cm vysoký... budu rád vyměňovat zkušenosti... jo a taky mám casenu pořád otevřenou
Dovolim si odpovědět za Joea:
ad počet kytek: viz příspěvek 1
ad stáří kytek: viz příspěvek 1
Joe pojede mini Sog, ostatně jako vždy....
Kámo než se začneš ptát, tak nejdřív čti. Jinak včera sem byl u Joea skouknout jak to jede a vypadá to zřejmě na první 3 samce - pomalu ukazujou koule... Joe by sem měl zítra hodit nový fotky.