Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » poškozené klíčky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Zdraví poškozené klíčky Příspěvek č. 1

Zajímalo by mne jestli semínko s poškozeným klíčkem může ještě vyrůst nebo už je nadobro ztraceno. Je mi to líto vyhodit protože to bylo na pohled nejsilnější semínko.

Old Post 23-11-2004 v 09:19 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nech to na přírodě. Sám uvidíš, jestli jede dál, nebo je kaput.

Old Post 23-11-2004 v 09:21 AM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hena
Stálý Člen

Karma uživatele hena - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

zalezi jak moc je poskozeny. Vidim to tak 50 na 50.

Old Post 23-11-2004 v 09:28 AM
hena je offline   Profil uživatele hena   Find more posts by hena   Foto galerie člena hena   Click here to Send hena a Private Message   Add hena to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J-Jackob
Nový Člen

Karma uživatele J-Jackob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to ti tu nikdo nerekne...Jak se mu bude chtit:-D...A jak bude mit silu...kazdopadne tvemu seminku drzim palce na uzdraveni...

Old Post 23-11-2004 v 13:16 PM
J-Jackob je offline   Profil uživatele J-Jackob   Find more posts by J-Jackob   Foto galerie člena J-Jackob   Click here to Send J-Jackob a Private Message   Add J-Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Něco začíná čumět z hlíny, vypadá to nadějně...

Old Post 24-11-2004 v 09:55 AM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

To uvidíš třeba po dvou tejdnech, jestli se chytne. Ze začátku třeba bude růst, ale pak je možný, že bude malá kytička vysílená a ...............
Každopádně už to tu bylo řečený, příroda si nějak poradí.

Old Post 24-11-2004 v 20:57 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Karma uživatele hawk.cz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

já mám jinačí problém...dotal jsem celej balíček s takovejma 150-200 noname semínkama....zkoušel jsem to nechat vyklíčit ve vatě, v ubrouskách, v hlíně nebo rovnou ve vodě...ale nic...po dvou dnech my to začíná plesnivět... semínka vypadaj OK, nejsou nijak porušený, krásný žíhaný semínka....vždycky tak den bobtnaj....zvětšej se tak o 50 procent a pa uhnijou(udělá se na nich bílá plíseň) už mi takhle vodešlo 100(!) semínek...pokoušim se o to už 20 dní ale pořád nic fak už nevim co... já jsem tak nasr!!!

GREEN PEACE

Old Post 13-12-2004 v 14:57 PM
hawk.cz je offline   Profil uživatele hawk.cz   Find more posts by hawk.cz   Foto galerie člena hawk.cz   Click here to Send hawk.cz a Private Message   Add hawk.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ja osobne mam v hobicce na umyvani nadobi vyriznuty ctvercovy diry o hrane 5mm houbicku s jiz urizlym tim tvrdym na skrabani pripalenin dam do 2-3 mm hluboke misky naliju odstatou vodu houbicku pomackam aby nasakla vodu do jednotlivejch der dam po seminku misku prikryju takovou tou pruhlednou folii na baleni svacinek a jidel vubec dam to na topeni nebo teply misto (swetlo zatim neni potreba) az vyleze asi tak 5-7 mm dlouhej korinek tak ho presadim semena mi vubec nebobtnaj jo este dej pozor aby ti ten korinek nezarostl do ty houbicky a dyby jo tak ho nezkousej vytahnout ustrihni tu cast houbicky gde neni prorostlej korinek a normalne to zasad doufam ze sem na nic nezapomnel
s touhle metodou mi zatim newyklicilo jen jedno semeno ze zhruba 70ti coz je docela slusny hodne stesti mear vlček

Old Post 13-12-2004 v 15:57 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hawk.cz
Stálý Člen

Karma uživatele hawk.cz - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

nojo...jenze kdyby to aspon blbe klicilo...ale tme to neklici vůbec!!!

GREEN PEACE

Old Post 13-12-2004 v 20:24 PM
hawk.cz je offline   Profil uživatele hawk.cz   Find more posts by hawk.cz   Foto galerie člena hawk.cz   Click here to Send hawk.cz a Private Message   Add hawk.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vlček
Stálý Člen

Karma uživatele vlček - 87% PěstitelskáKarma uživatele vlček - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

este je tu moznost a sory ze me to nenapadlo hned ale ty semena muzou byt osetreny proti kliceni esi sou koupeny ze zwerimexu nebo sou proste moc stary ale to asi ne dyz tak zkus co pisu a dyby ti to nevyslo tak sou asi osetreny proti kliceni
ps: odkud sou ty semena a f cem sou zabaleny to taky dost prozradi

Old Post 13-12-2004 v 21:00 PM
vlček je offline   Profil uživatele vlček   Find more posts by vlček   Foto galerie člena vlček   Click here to Send vlček a Private Message   Add vlček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás