Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
njn, skoda ze je este pomerne daleko od clanku na servru vlady k tomu nez se papalasi v parlamentu domluvi esi pojednou na vladni navstenu na hawaii nebo na bora-bora. Ale sem optimista. Uz by mohla tak byt doba kdy se do vlady dostane nekdo jinej zas pro zmenu nez pan stojimsizasvymnazorem Gross nebo freakz z kdu.. DYt on ten Flint to taky nakonec vyhral..
Mechanical Artificial Violence and Exploration Replicant Individual Calibrated for Killing
Moc dobrý čtení (dobře je vysvětlený že legalizace by prostě bejt nemohla už jenom kvůli úmluvám). Objektivní na obě strany.
Velká škoda je že ty nejchytřejší a nejpovolanější lidi tady v tom státě nikdo neposlouchá. Ale stačí aby Kalousek vytáhl do boje z drogama a už se to mele. Nevim no, Mareš už je v tahu a nevim o jiným člvěku, kterej by se pokusil aspoň něco málo změnit k lepšímu...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Takere, nenasel jsem tam vysvetleni jen strohe tvrzeni, ze na seznamu zakazanych je kvuli umluvam OSN. Cetl jsem ovsem i clanky tvrdici, ze ona umluva OSN je formulovana tak, ze dava statum moznost latky ze seznamu vyjmout. Vysvetleni si prave predstavuji jako citaci vety z one umluvy OSN, ktera nam to nevyvratitelne prikazuje.
souhlasím se Sinuhetem, ale co s tím naděláš? Nic a dlouho to k naší velké lítosti i zůstane :-°(
jinak ten první dokument mě přijde docela pozvbuzujcí (šílený slovo psal jsem ho asi na 6x)
např:
"Současný stav v EU
• nárůst počtu uživatelů drog v Evropě
• dva základní trendy v užívání drog:
– kontrolované užívání (konopí, Extasy) je součástí životního stylu mladých lidí, kteří
ve společnosti normálně fungují
– nebezpečné formy užívání drog (heroin, kokain, pervitin) zpravidla injekční,
vedoucí k vyloučení ze společnosti
• na základě těchto trendů diskutují odborníci a politici zemí EU o postoji ke konopí a
Extasy"