Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj ,
chci se zeptat mam 70w sodik a potřebuju starter a kondik ale vubec se v tom nevyznám a nechci koupit něco co mi vnutí vychytralej prodejce. Vim, že to tady někde najdu, ale sorry já se v schematech fak nevyznám a pak na to nemám čas.
Tak předem díky za radu
Být tebou, tak vezmu tu lampu, zajdu do obchodu s elektro a řeknu jim: "Dobrý den, prodejte mi startér a kondík tady na tu 70W lampu", no a uvidíš ... zázraky se dějí ...
... já se v elektrice taky nevyznám, ale tenhle pricip "zapojení" funguje - mám to odzkoušeno Proč by tě v obchodě měl někdo ojebávat na prodeji kondenzátoru ?!
ehm..zkus najit nekoho kdo driv pestoval pod tak malou watazi. mam dojem ze pokud to uz nevyhodil, mohl by jeste neco starsiho mit.
a pestitele drzi spolu takze te to ani moc nebude stat..goodLUCK
Ze semena nikdy nevis, co vyroste. U rizku mas jistotu, pochazi-li z duveryhodnych zdroju, ze to bude samice. Rizky z matek, starsich nez 1/2 roku, ochotneji prechazeji do qetu.