Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak se mi podarilo vyslechtit nakej novej druch a nevim jak ho mam pojmenovat podle ceho bych mel dat meno oblas po me nebo skuste neco navrhnout podle miho mena mi pezdifky nebo tak dik a cau
no zatim husty rodice byly naci vesnicani matinka prej puvodne z tybetu 7generace v cechach a votrik byl vesnican jak hrom ze nemel ani znamej puvod takze muz bez mena ale mati otce fak brutalne skurovala byla ostra
2 ddt: 1. vyhovuje mi to. 2. to bych je musel letos pojmenovat jako "výborný hulení 1/2/6" "dobrý hulení 3/4" "mizérie 5" :-) 3. kdyby to bylo třeba podle vůně, tak by tam byla Pivoňka, Kosatec apod. ale bylo by těch názvů moc :-)))
2 Pooh: No napr. Ja idem krizit Northern Light S Shamanom a pomenujem to po nejakom samanovy zo severskych narodov, chap ma mojim cielom neni vytvorit bezduchi nazov o nicom nevypovedajuci leda tak o mojej fantazii. Ak nepoznas napr. nazvy materskych odrod skus nieco co je pre ne naozaj typicke . Takto som po skrizeni no name vytvoril tzv. odrodu lebo toto este nemozno povazovat za nieco homogenne skor pociatocny pokus. No nazad k teme rastlinka bola nadherne syto zeleno zafarbena tak som ju nazval Mistical Green. A toto uz preci len ma vecsiu vypovednu hodnotu ako bezduchy nazov.
VZdyt je to jedno nejaky jmeno te napadne s kamosem sme pojmenovali model Herr Jurgen, bratr ma novej model Isabella je to uplne jedno hlavne aby se ti jmeno libilo