Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdarek kasouni. Uz par let mam skrin, 400w cooltube sodik na 4 kyti a vsechno mi frci v poho. Jsem tady na Groweru relativne novej, a velmi me zaujalo pestovani v bubblers. V soucasny dobe pestuju v puclaku 1m2 vysokym asi 40cm, ktery v podstate vyplnuje celou podlahu skrine. Nevyhoda je, ze substrat nelze kultivovat a dohnojovat stale, takze po 2 dopestovanych kyti, 1 az 2 krat do roka musim menit komplet vsechnu hlinu. Vyhoda je v zavlazovani, mam keramicky ventilky napojeny na 50l nadrz, takze o kyti v nejhorsim pripade nemusim starat treba 14dni, coz mi pri mem pracovnim vytizeni naramne vyhovuje. Budu vam velmi vdecny za jakoukoli informaci o bubblers. Jak je vyrobit, jaka hnojiva pouzivate, jak vychytavate mnozstvi vody, jak je to narocne na udrzbu atd. moc vdecny budu za vsechny vychytavky a zlepsovaky nebo zkusenosti tykajici se tohodle tematu. Predem mockrat diky
2 Dajkic
hele kamo, zkus priste vic hledat nez zalozis novej thread. o bublacich je vsechno krasne a do detailu sepsany tady. Jinak ti doporucim poradne precist FAQ a informace doplnit ctenim temat ve foru. Ono je desne jednoduchy zalozit novy tema, polozit otazku a cekat, az ti na ni nekdo odpovi. Ale co takhle si odpoved najit sam. Ja vim, da to vic prace, ale o tom to tady vsechno je. A kdyz nic nenajdes a uz si fakt nebudes vedet rady, tak teprve zaloz tema.
BTW sorry ze jsem na te tak vylit, ale tohle fakt neni normalni.
zdar
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
dyt se vas lekne a uz ho na groweru nikdo nikdy neuvidi
jinak vam dam za pravdu kdyby to takhle delal kazdy tak ..............
ja sem si taky radsi vsechno precet nebo kdys tak otravoval na ICQ