Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz sa nam blizi zima a tak ma napadlo...
V ktorom rocnom obdobi vam to najviac vyhovuje? urcite ma na hulenie vplyv aj pocasie. Vsetky obdobia maju svoje "caro "...
V zime je to cool
Na jesen je toho vela
-------------------------------------------
Nejradsi mam babi leto (je tak akorat teplo, sviti slunko, blizi se sklizen, ...)
Jinak davam prednost teplu pred zimou , mimojine protoze kdyz v zime zahulim, tak je mi jeste vetsi zima
Každé roční období má něco do sebe, ale nejlepší je troubení v zimě... Všude je bílo, zima, i běžné kouření nabývá nových rozměrů (obří mraky -> pocit, že chrlím dračí ohně )... Navíc naše rituální místa jsou nejlepší a nejhezčí v zimě... není co řešit.
Já mam nejradši podzim a hned po něm léto a zimu. Podzim je přece doba sklizně no ne
Jinak léto je pohoda, lehnout si jen tak na deku někde v přírode a sledovat západ slunce
A proč zima? Mám rád zamrzlý pláně bičovaný rychlým větrem...
ja mam taky rad podzim. takovej ten zacatecni, jakej je ted. stmviva se driv, je takova melancholicka nalada a dneska sem hulil v jedne brnenske sidlistni ctvrti bohunice (jizni cast) a bylo to... nepopsatelny. my depresivni basnici mame radi podzim a kdyz se k tomu pridaj ruzny "citovy" problemy, no tak to je pak uplne skvely.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
:c)
Nejhezci rocni obdobi???
Mno kazdopadne jaro a babi leto...
Zimu nerad, ale to asi taky bude tim, ze ji vetsinou travim ve meste plnym rozbredly, sedy nechutny masy ktera by mela byt snih...
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
2recol: mno, hadry myslim dobry mam, ale
1. Ve meste (zvlaste v nasem nejvetsim) opravdu neni zima nic moc
2. Co bys mi poradil na ruce? Spravne, rukavice, ale zkus v rukavicich balit, nebo hulit (to jeste s trochou snahy jde )
3. I kdyz mam na sobe teply hadry (tak ze mi je normalne akorat), tak po huleni je mi vetsinou stejne zima
já osobně mám teda nejradši léto.....to je všechno krásný, je pěkně teplo. Ale zato nemám rád zimu, úplně celou zimu trpim a štve mě a řikám si, at už je kurwa jaro. Proč mě štve? Páč je zima a tu fakt nemám rád :-( No ale snad tu letošní zimu přežiju s mazarem a třeba i poznám její kouzlo :-)