Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak m zajimalo jak to vydite s letosni sklizni kdy to zapychnete,jekej byl rok,kolik toho nasusite a tak jen me to zajimalo takovej predbeznej odhad a po sklizni srovnani
Tento rok to vydim docela dobře, i když minulý byl co se týče kvality asi lepší. Měl jsem totiž nasazené semínka Durban Poison co mi dovezl kámoš z Holandu. Tento rok mám taky zajímavé semena, ale asi to nebude tak dobré jak minulý. Počasí bylo a zatím je perfektní tak by mě moje kytky mohly co se týče kvality překvapit.
letosni outdoor mi taky nevysel. asi 4 pole a ani jedna kytka. Hodil jsem jen semena do hliny....no asi to vyzrali ptaci ci co :/ aspon ze uz kvete ten indoorek