Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,mam k dispozicii skrinu,ktoru mienim vyuzit na grow,vid foto.Rozmery su nasledujuce:hlbka:40cm,vyska:180cm,sirka:180cm.
Niesom financne limitovany pri stavbe,kedze do toho ideme 4ia a vsetci sme zamestnani.Problemom sa moze stat celkom vysoka vlhkost vzduchu,byvame totiz v primorskej oblasti,aj ked sme niekolko km od pobrezia.
cuz masta ja uz som ti hovoril akoby som si to predstavoval ale tak pre zopakovanie ako by som si to ja spravil
svetlo - 2x400w cooltube ( skrina je sice kruto uzska ale tak mozes rastliny pekne vytahat do vysky..alebo mohol by si dat aj 3x250w ale to uz by si nemal take salamy ako pri 400w ) napojit jednym potrubim na vetrak aspon 200m3/h..
odtah - poriadnu ulitu alebo ufo...aspon 500m3/h
pritah - pasiv
zavlaha - drip system, hnojky AH, metropy alebo plagrony
ak ti nieje luto penazi tak na rastovu fazu by som zakupil nurturelitky...fakt to pod nimi perfektne rastie..usetris energiu, rastliny su silnejsie a krajsie sa vetvia...