Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak konecne zacinam.V prvom rade chcem ale podakovat Carlosovi za zalozenie tochto super servra,bez neho by to ozaj neslo...Dalej chcem upozornit na mozno vela chyb tu v temate lebo je to moje prve.
NOo a teraz k veci:Zatial len matkaren 2x18wat jedna osram floura a jedna osram 4000k.
Hnojivo:Greanworld tekute NPK 7:3:6 cize na rast supe
Zembycajna na balkonove kvety
Genetika:Indor,neznama zatial to vyzera ako indica ale neviem isto...
Este chcem podotknut ze sa budem snazit objasnit co a kde kupit na Slovensku,pretoze je to tu strasne biedne.
Dalej:planujem narezat 4 odrezky a sup s nimi pod 70 wat.sodik,no je tu problem lebo skrinka na sodik urcena ma rozmer:S:V 23:43:45
Aku metodu mam podla vas zvolit?
Bude to chtit hooooooooodne trpelivosti.(Zastrihavani,dratkovani a rychle prepnout na kvet).Podle me je tenhle prostor dost maly na 4 kyti a asi bych tam dal maximalne jednu.Ale je to jen na tobe.Hlavne se niceho neboj.
No.Budes potrebovat hoooodne trpelivosti a zastrihavat a dratkovat a vcas prepnout na kvet na tyto rozmery.Podle me je ale na takovy prostor 4 kyti mooooc.Ja bych tam dal maximalne 1.Ale je to jen na tobe jakou bonsaiku si vypestujes. Good luck!!!
Ja som skvor myslel co scrog alebo vscrog?Alebo este nad jednou vecou som rozmyslal ci tam priamo nehadzat odrezky a svietit 12/12 ze vlastne pojdu hned na kvet.Kedze matka uz mala tie blizny na miestach kde vychadza vetva zo stonku tak je asi uz aj dost vyvinuta.Poradte.
Horizontalni ScrOG bude nejspis idealni. Jinak si mi tou druhou fotkou pripomnel jak jsem zapasil se svoji bonsaji Co to mas za genetiku? No ty rizky nech aspon chvili rust at mas aspon nejaky vynos, kvest to bude stejne 2 mesice
No k tej genetike:Je to indor na 100percent,podla listov sudim ze ide asi o indicu alebo mix indica a sativa.Indor idem 1 krat tak neviem ci to je normalne ale ta matka ma len nejak 3 tizdne a je stale na18/6 ale v izbe mam strasnu vonu,korenistu proste ako ked mate uz dozrete palice.Ale po paliciach samozrejme ani stopa kedze svietim 18/6.
možná bych zkusil jak říká masoquista tu jednu kytku budes mit akorat od tyden dva dyl na rustu ale bude to mín prace....ale o to vic prace z vetvenim ale podle prvnich fotek jde videt že te draátkování baví.. tak good luck..
pocuj aj ked uz mas matku na klony, mal by si podla mna mat vacsiu skrinku na kvetenie lebo sak co bdues robit s tolkyma klonmi....??
dalsia vec....ako si myslel to ohladne toho ze budes sem pisat co sa da kde zohnat?? ja si myslim ze ak si neni blby a vies kusok klikat najdes si hocico..a okrem toho je tu uz grow shop, a nieze by som mu xcel robit promotion ale aj cez net je to OK typek a posle secko dobre a nacas
kukni si GreenSpirit
myslim ze 70W ja akurat na jednu rastlinku, lebo ked ju poriadne prepleties mozes mat az 1m2 a to ti 70W nepresvieti
bud Fook skus len 1 kytizz alebo casom aj tak bdues xciet riesit nieco vacsie, ja som nevahal hned som dal 250W a teraz idem dat 400W je to aj o vynose, a ked uz mas tu matku mozes rezat klony ako armadu
Ja byt tebou siel by som vscrog alebo sog. vscrog je na 70W asi lepsie lebo rastliny su okolo vybojky a ta ti to lepsie presvieti. sog by si musel odskusat ty lebo s tak malou watazou som to este nevidel...Ale myslim ze by to slo. Vela stastia.
No mamka rastie strasnou rychlostou.Snazim sa dosiahnut aby bola co najnizsia preto trham vrchne listy ktore clonia najspodnejsim vyhonkom zo stonky a dost to pomaha,pekne zacali rast aj tie co z prveho poschodia.No a este ju dost zvezujem ako ste si urcite vsimli
To sfarbenie je moja hlupost V bedni fuka ventas ktory sfukol foliu s kvetinaca a rez mi skoro uschol som ho zachranil na poslednu...Ale pekne sa s toho spametava a rastie a rastie
Kedze coskoro budu odrezky rozhodujem sa ci hlina alebo bublak.Ako je to s tou vzduchovacou pumpou?mam taku pri akvarku a ono to huci ako priklepova vrtacka co je pre mna dost neprijatelne.Ako to riesite s hlukom tej pumpi?A este ak pojdem bublak:Je wuxal calcium vhodny na rast???lebo super u nas nezozeniem.Na kvet mam slubene OBMko.Takze kto mate s tym nejake skusenosti radte prosim.