Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Díky growere a groweři :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Palec nahoru Díky growere a groweři :-) Příspěvek č. 1

Taaaaaaaaaaaaak.

Před chvílí sem napsal svůj 300 příspěvek.

Sedl si hlouběji do své supr tvrdé dřevěné židle a začal přemýšlet o groweru, jeho čtenářích a také neopomínejme moderátory.

Zaregistroval jsem se 20.3.2002, což je již dneska poměrně dlouhá doba a za tu dobu jsem zde poznal spustu supr lidí, ale bohužel i pár o kterých se to moc říct nedá.
Vím, že se to už řešilo dříve, že grower není to co dříve, bla bla bla..., ale to muselo být u tohoto diskuzního fora zcela jasné. Vývoj těchto stránek za ten čas co jsem zde pokročil a grower jakožto takový mne připadá velice přehledný, rychlý a na to, že je zadarmo, absolutně perfektní.
Členové se také mění, spousta co zde dříve byli denodenně už se zde neukázali měsíce, dokonce i roky.
Je to škoda, ale tohle chápu, sám mám období, kdy čas prostě není a naopak kdy zde strávím denně 3 hodiny.

Už dávno není grower jen o pěstovaní, grower si dokázal "vypěstovat " stálou komunitu, kde se řeší občas problémy přesahující všechny naše představy. A to je dle mne dobře, jsem rád na groweru i když nehledám příspěvky jen o pjestování apod.

Bohužel se zde stále častěji objevují členové, kteří jsou až extrémně sebejistí svými názory a občas mi připadá, že své myšlenky prostě bezhlavě píší do přispěvků aniž by si je trochu promysleli a hlavně, aby tyto příspěvky nikoho neuráželi a nenapadali.
K případu možnosti okradení ( za účelem nakoupení vybavení na server groweru), od již naštěstí neexistujícího člena system, se vyjádřím stručně: je mi to opravdu líto, že se něco takového stalo a doufejme, že se takový a podobný čin nebude již opakovat.

Doufám, že se do budoucna nestane nějaké velké monitorování policie, za bohužel stále nelegální pjestování, které by vedlo až k soudním procesům a nedej bože k zavírání členů groweru.

Závěrem chci poděkovat všem moderátorům a také všem členům, za neustálý vývoj groweru, za leckdy zajímavé a velice humorné příspěvky, za spousty rad a poznatků nejen v pjestění, za zcela originální prostředí a hlavně za pohodu, která z groweru stále vyzařuje a která doufám nikdy neskončí.

outdoor 2003

Old Post 13-01-2004 v 16:59 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jj, ja zas zdolal svuj 400 prizpevek ... podobny thread uz tady byl zalozen, ale to nevadi, souhlasim s hicksem a jedine co chci pridat k jeho prizpevku je moje osobni podekovani vsem pohodovym clenum, ale hlavne moderatorum. Diky hosi za skvelou praci!!!

!!! Carpe diem !!!

Old Post 13-01-2004 v 17:07 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 3

nebo pisou, kam nemaj, vid Rea

2 Hicks
mas uplnou pravdu, Grower je bezva. mam to tady rad, opravdu rad. vsichni ti clovicci se spolecnou vasni, zalibou, konickem a naopak s ruznymi nazory a ruznym pristupem delaji z G neco vic. neco, co se uz vymyka hranicim diskusniho fora. kdo vi..??
prispivam taktez svym skoro 300. prispevkem a za tech 10 mesicu, co jsem mel tu cest tu s vami travit muj volny cas, take moc dekuji. dekuji Groweru a dekuji vam. adminovi, moderatorum a vsem clenum tohoto pohodoveho osazenstva..
Hodne stestiiiii...

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 13-01-2004 v 19:24 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás