Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Box: Dark street 80x80x180cm
Světlo: Philips son-t pro a na poslední měsíc Superplant super red a 125w litteon red.
Pestebni medium: kokos
Hnojiva: chtěl bych jet plagron alga
Zvlhcovac vzduchu: Solac mr.PIN
Rostliny: 5x sky Walker 5x hashberry.
Odtah nemám zatím žádný ( az zapojim sodu ) zatím jsou klony pod úsporkou aby se "zabydleli"
Da se kokos hnojit biohnojivem???
Mužů do zvlhcovacky dát trošku fish mixu aby zároveň zvlhčování byl i postřik??
Za všechny rady a návrhy budu rad... Na ondoor jsem uplny amatér... Děkuji
Musíš v boxu udržovat čerstvý vzduch, ob měnit čerstvý vzduch 24x za hodinu nejlépe, takže odtah a pritah si urcite udělej. Jinak generika koukam moc pěkná. Jinak kokos hnojit biohnojivem samozřejmě muzes nevidím v tom zádný problem. Zvlhcovacku určitě nezasirej fishmixem, je to nesmysl a zvlhcovacka vyloženě jako postrik nefunguje ze jo Ale urcite bych ho přidal do zalivky, taky ho mam moc rad...
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
Potřeboval bych pár rad.... Jak dlouho mate zapnutou zvlhcovacku ??? Já ji mám zaplou 15 min a 30min vypla e i přesto je kokos porad vlhký a nemám šanci je zalit a prihnojit :-( takže zatím jen žijí z postřiku fishmixu s trošku PK 13 14
Zdarec, v tvým případě bych klidně přemejšlel o úplným vypnutí zvlhčovačky a pořešil bych prosychání kokosu (množství zálivky, ventilace a proudění vzduchu, nebo vzdálenost lampy od vršků), hm?
Problémy s fórem, nebo potřebujete jen upravit své téma? Pošlete PM.
Nechci plašit, ale PK 13 a 14 je na květ, ne na růstovou fázi! Jinak k tomu vlhku má Zedy pravdu, ale teda nepřijde mi že by se zrovna zelenali, takže je pořádně nakrm, koukám že hnojiva zatím pořádně neviděli... Tak ať se daří chlape
Prase je tu zase
Pěstování trávy pro potěšení, ANO. Pěstování trávy pro peníze??? WTF
„Žij každý den, jako bys právě v něm měl prožít celý svůj život.“
Tak jak to de chlape?Odjel jsi teda rusrt bez zvlhcovacky?ja mam stejnej problem,mlha jak prase a substrat nasracku mokrej,a nechavat to treba ob den je tas taky asi na prd. Mas to v pokoji kde zijses ,nevo nekde mimo? Ja mam dom tak 25-30% to je dost malo.
5ml/l hesi hydro
5ml/l biobizz boom
1kapka na 2l vody hesi supervit
Kupodivu žádný problém.. odtah stále není... :-( ted hledám nějaký booster kdyby mel někdo tip budu jen rad.. Biobizz vyměnim za plagron. Teplota 28°C den v noci tam nelezu. Zalivka každý den 0,5 litru na rostlinu.
Původní příspěvek od Joohny_Loo5er Tak jak to de chlape?Odjel jsi teda rusrt bez zvlhcovacky?ja mam stejnej problem,mlha jak prase a substrat nasracku mokrej,a nechavat to treba ob den je tas taky asi na prd. Mas to v pokoji kde zijses ,nevo nekde mimo? Ja mam dom tak 25-30% to je dost malo.
Zdarec, ano zvlhcovacku jsem oddelal jinak se nedalo zalévat.
Box je v kotelně v budoucnu bude odtah připojen do komínů od kotle který je ted nevyužitý...
Počítán ze asi budou problémy s vlhkosti:-(
Rostliny se celkem vytáhli mají vysoká patra mel jsem strach aby výbojka nespalila vršky ale zbytečně..
Před týdnem se to objevilo na jedné kytce a ted je to skoro na všech:-( lampu jsem dal co nejvíce nahoru protože to bylo na vrskach ale ted je to ma cele rostlině.... Bude to asi prehnojene ze???? Nemám EC metr :-( takže ted dostávají jen vodu... Hnojiv jsem dával jen 5ml na litr celou dobu všechno krásné OK a ted tohle :-(
no tak to je mazec, bud spálené nebo nějaká plíseň nebo choroba, ale ten kokos musis taky cas od casu prolejvat vodou s enzymem nejlip... a taky fish mix neni zalivka ale postrik se mi zda, no pekne si tomu dal jak to na zacatku vypadalo pekne, šokda
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"