Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se zeptat jaký sou vaše rekordy v dávání špeků kolik ste jich daly nejvíc za den já sem na tom tak 15-20 a to už mám docela hotovo to už skoro spim.Tak jak jste na tom?
Ubalíme čistý brko????????
Naposledy upravil clothinguntero 03-10-2003 v 18:04 PM
To jo ale tak třeba když někam du tak si dam s kámošema tak 2-3 pak příde zase někdo a furt to de dál a když to už hoří tak vynechávat by mě bylo asi líto.I když někdy je vynechat docela dobrý.
jo jo jo :c) to je ruzny, nekdy se sejde par lidi, kazdej svuj model a "neochutnat" by skoro urazilo :c) takze nekdy jeden, nekdy dva a nekdy treba osm (jako vcera), ale to uz jsem fakt na hadry a mlada za kazdou cenu drzi tempo a v pul desaty uz je v posteli.... :c)))
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
No kdyz to je dobrej model, tak bohate vystacej 2 speqy na den...
Ale jednou sme s bratrankem a sestrenkou sli na koncert na vyravu, asi 10 kilaku a to sme za cestu vyhulili asi 55 speku (ale bylo to jen listi a stipecky), to bylo na jare , takhle zmastenej sem jeste nebyl, to listi hrozne roseka vic jak paldy, ale zase je to takovi monotonni, clovek neni vubec kreativni jen totalne nasrac...
ja jich jednou dal asi 25 ale to byly shity
rekli sme si ze budem hulit dokud nebudem v prdeli tak sme davali jedho matros a kdyz sme dali asi tam 22jehop speku tak üz me to nabavilo a vyndal sem svuj model (shiva skunk) a potom sme meli 2x shivu
a sest na bylo na sracky
venkovky sou na hovno=o)
Nevim, ale nejlepsi je proste to prvni brcko. Ten prechod z normalu do zhulenyho stavu. Dalsima jointama se akorat v tom stavu udrzujes a to uz neni ono. Resim to bud, ze si davam vic jointu, ale davam do neho min materialu, nebo dame velkyho a chvili pockame. Jak uz to rikal Bambulion, takovy lidi, ktery dohulej a uz se serou k nekomu jinymu na brcko, aby si jako dali vic. Pritom mi si davame dobry modely. Takovy lidi uz asi ani nevi o cem to koureni je
No,já bych nedel víc jak dva „joshe“ denněTo si pak dám radši voďárka,protože když moc kouřím nebo hulím,mám pocit že můj krk se peče a že mám v krku upečeny maso.Ten voďár to hezky schladí a pak jsem mnohem víc zkouřenej než z toho špeka…Ale špek je pro mě kultovní-když ho kouřím,citím určitou „ganjovou kulturu“
A venky jsou v klídku
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!
32=třicet dva špeku je mooooc,asi bych umřel.Mám teď pro mě významny období,po hodně dlouhé době jsem si dal pauzu s hulením,dnes je to 3=třetí den co jsem nehulil a dokonce jsem si dal každej den jenom jedno cigárko,ještě dva dny to hodlám vydržet a pak si zase dám.
2Hroťas:Jakou posloucháš musicu?
Jo a taky mě teď napadlo,že jak byl teď Invex tak jsem s kámošem zkouřili ve 2=dvou lidech dva špeky a asik 2 filmovky hodně kvalitní ganji!Ve vlaku jsem už komatili!
Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!