Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » HNO3 - 40,-Kc/litr 68% firma MERCI Brno
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
shaman
Stálý Člen

Karma uživatele shaman - 86% PěstitelskáKarma uživatele shaman - 86% Pěstitelská

Chemie HNO3 - 40,-Kc/litr 68% firma MERCI Brno Příspěvek č. 1

..vic uz nic

nejlepší švestičky jsou z vlastní zahrádky....

Old Post 18-03-2003 v 13:58 PM
shaman je offline   Profil uživatele shaman   Find more posts by shaman   Foto galerie člena shaman   Click here to Send shaman a Private Message   Add shaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rtep-petr
Stálý Člen

Karma uživatele rtep-petr - 47% Pěstitelská

Dotaz nechápu! Příspěvek č. 2

Asi jsem natvrdlej, ale nechápu smysl tohoto přízpěvku.Mohl by mi to někdo osvětlit, prosím?

Old Post 05-04-2003 v 22:47 PM
rtep-petr je offline   Profil uživatele rtep-petr   Find more posts by rtep-petr   Foto galerie člena rtep-petr   Click here to Send rtep-petr a Private Message   Add rtep-petr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čiko
Nový Člen

Karma uživatele čiko - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

2 rtep-petr
Doufám, že nekecám nějaký bludy ale měla by to být kyselina dusičná, která se používá na srážení pH při vegetaci a ta cena je každopádně fakt zajimavá, díky za tip.

Old Post 06-04-2003 v 22:39 PM
čiko je offline   Profil uživatele čiko   Find more posts by čiko   Foto galerie člena čiko   Click here to Send čiko a Private Message   Add čiko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
certos
Nový Člen

Karma uživatele certos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Věř nebo nevěř, ale já ji sehnal za 10 Kč litr. V Growshopu ji maj za 200 Kč. To je celkem rozdíl.

Old Post 09-04-2003 v 18:32 PM
certos je offline   Profil uživatele certos   Find more posts by certos   Foto galerie člena certos     Add certos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Tak kdes ji sehnal???? Já kupuju čistou dusičnou na růst a fosforečnou na qět, alelitr za asi 80 a 120Kč. Ptal jsem se všude, ale jediná prodejna drogerie v Praze , kde to vedou je ve Zlatnický. V G shopech ne, je to drahý.
to certos:
10/l, o tom už dost pochybuju, to je tak cena tý flašky ve který to je. Dokud to nekoupím, tak asi neuvěřim. Tím Tě ale nenapadám, jen mi je to divný, vím, za kolik to dělá Spolana a to co kupuješ je pod výrobní cenu. Nebo kurewsky naředěný.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 10-04-2003 v 10:53 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jo jo dusičná, potvůrka jedna já ji kdysi kupoval cca 60-90 kč/kg (kilogram-fakt na kila) cca 65% bacha na ní jak příde na kůži (obal vašeho těla ) máte tam žlutohnědou skrvnu, která de dolu až s kůží (cca 1 týden), ale ta byla P.A. (pro analýzu-hodně čistá) a splašil sem jí v lékárně, ale nebyla na pěstění...

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 10-04-2003 v 22:16 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
certos
Nový Člen

Karma uživatele certos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Je to sice daleko, ale kámoš mě to přivezl někde od Vizovic, přesně Dolní lhotska firma Cheport. Nalejvaj to do kanistrů co si přivezeš.

Old Post 11-04-2003 v 20:48 PM
certos je offline   Profil uživatele certos   Find more posts by certos   Foto galerie člena certos     Add certos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

to certos: nebyla to Slivovice????

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 14-04-2003 v 07:49 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kpt PLICE23
Nový Člen

Karma uživatele Kpt PLICE23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Mam pristup do laborky a poterboval bych vedet ktery zasady a jejich roztoky pouzivate na snizeni kyselosti?

----KDYZ CHCI BEJT SVUJ PAN,DVACET BURTU DAM!!!----
KDO HULI UMI,KDO NE CUMI

TEKNO+ILLLEGAL GROW............FUCK DA SYSTEM....

Old Post 14-04-2003 v 23:13 PM
Kpt PLICE23 je offline   Profil uživatele Kpt PLICE23   Find more posts by Kpt PLICE23   Foto galerie člena Kpt PLICE23   Click here to Send Kpt PLICE23 a Private Message   Add Kpt PLICE23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:15 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás