Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přídávám aktuální stav mých prcků... :-) (nvm proč jsou tak vytáhlé ale asi kvůli tomu že jsem je měl za oknem týden, takže neměli dostatek světla :'(...) :-/ Snad se vzpamatují a porostou jako z vody ;-) jinak dneska jsem si říkal že bych je poprvé pohnojil co vy nato? Tak 5ml na 2l??? Díky za případné drby a rady...
nehnoj to ,protože Grow mix je predhnojenej minimalne na 14 dni a zbytecny lejt malejm prckum kdyz zivin maji dost a ted jich porebují minimum. Navíc je mužeš snadno spalit nebo je zbytecne zpomalit v růstu a ztratit tak dost casu a el.
Cus, aha aha no vcera jsem je uz trochu polil tim hnojivem ale mel jsem ho tam tak ty 4ml na 2litry tak snad jim to nic neudela... a dneska jak jsem se dival tak se povytahli o docela velkej kus... vecer prihodim fota a ok teda hnojit jeste nebudu sadil jsem je (SKUNKy 11.9. a EARLY XXX 18.9.)
Jinak diky za radu ;-)
jinak pro prehlednost a zpravnost topice, jestli muzu poradit kdyz vkladas fotky, davas info, tak uvaděj jak jsou holky stary ne datum. A teplotu za den/noc popripade vlhost, kdy das zalivku a podobne...
at to roste... budu sledovat.
tak uz je to 19dni co jsem je zasadil... Early XXX jsem sadil o tyden pozdeji takze ten roste 12dni... Akorat me porad stve ta vlhkost, nastesti ze zitra jdu kupovat zvlhcovac snad ho sezenu posudte sami jak vypadaji? Doufam ze jsou zdrave a snad od zitrka porostou jeste rychleji
Svitim: 04:00 - 22:00 18/6
Teplota: 28°C - 31°C den :-( / 20°C (stala) noc
Vlhkost: 40% - 50% den :-( / 80% - 90% noc
Zalivka: ve 22:10, teplota 20°C, odstata PH 6.8
cau, to mas v tom boxu pet kytek ? proc si tam toho nenarval vic ? takhle to budes muset nechat rust klidne i padesat dni, abys to vyplnil a vyuzil tu vybojku tim padem propalis elektriky za dve kola. Jinak pohoda, ale jak vidim tak ti strili bud ph nebo tomu moc solis. To ph si hlidej (klidne ph test z akvarii), jak to v hline jednou zkurvis, tak se s tim pak tezko neco dela a plagron ph zvysuje fakt dost podstatne. At to jede jak ma :-)))
Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun
cus, mam no protoze ostatni byli nejake spatne seminka tak ani nevyklicili... jedno seminko bylo dokonce napulky... :-/ priste pojedu vic... A to PH zacnu merit co nejdriv! ;-) Jinak diky a Tobe at to taky vali jak ma!!!