Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po každém hulení mám tolko perfektných myšlenek ale co z teho ked šecko hned zabudnem.Skušal sem to kompenzovat tak že sem si brával papír a pero ale pravidelne sem zabudel aj na to písaní a ešte k temu nedokážem tak richlo písat jak rozmislam.Skušal sem aj diktafón ale nedokazal sem sa namotat na rozmišlani nahlas.
Budeš muset počkat, až někdo vymyslí záznam myšlenek. Už se na to těším a nejvíc na to, jak ty svoje myšlenky všichni pověsí na net. To bude přehlídka.
Znám to taky, hlavou se ti honí hromada věcí, mimochodem většina z nich nestojí za nic, ale ty si třeba myslíš, že jo.
Papír, nebo datlování do mobilu je v porovnání s rychlostí lidského mozku asi dost pomalej způsob archivace, co mohu doporučit je pustit /pokud je to zrovna doma/ si oblíbenou hudbu, protože jak známo hudba znásobuje emoční cítění včetně zachycení intelektuálního stavu a je schopna je po zpětné reprodukci zase vyvolat, UF.
Jo a mimochodem, já osobně si myslim, že mozek si podvědomě třídí informace a podobně jako člověk u pásu někde ve fabrice vyhazuje zmetky a ponechává dobrý kusy, neboli, to, co považuje za zcela nepoužitelný, maže.
Jo jo ... před 5-6 lety když jsem začal s hulením, tak jsem měl v hlavě ty samé pocity. Všechno je důležité a hlavně to nezapomenout ... psal jsem, kreslil, fotil ... a po 5 letech jsem zjistil, že: "To co je důležité si zapamatuješ, a ten zbytek ... ten zbytek je prostě jen cestou k tomu důležitému"
No jo pánové, to je věčný téma.
Já poslední dobou dostávám nápady na úplně perfektní jungle, ale když sednu ke komplu a začnu dávat dohromady samply, tak z toho nic není a kašlu na to, protože hlava valí o moc moc rychleji než ruce.... taky sem nedávno vymyslel po jointu bezdrátovej přenos elektrický energie (to bylo hustý, dokonce se mi zdálo, že to fakt funguje a viděl sem na to v hlavě dokonce úplný schémata), ale pak to přešlo a věděl sem z toho velký ho*no.... a o tom to je pánové. hulčo je přece na odreagování a ne na přemejšlení nad důležitejma věcma, nebo ne??? :-)))))))