Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » jak zachytit myslenky?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kalistor
Nový Člen

Karma uživatele kalistor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Po každém hulení mám tolko perfektných myšlenek ale co z teho ked šecko hned zabudnem.Skušal sem to kompenzovat tak že sem si brával papír a pero ale pravidelne sem zabudel aj na to písaní a ešte k temu nedokážem tak richlo písat jak rozmislam.Skušal sem aj diktafón ale nedokazal sem sa namotat na rozmišlani nahlas.

Old Post 13-11-2002 v 18:58 PM
kalistor je offline   Profil uživatele kalistor   Find more posts by kalistor   Foto galerie člena kalistor   Click here to Send kalistor a Private Message   Add kalistor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 2

Budeš muset počkat, až někdo vymyslí záznam myšlenek. Už se na to těším a nejvíc na to, jak ty svoje myšlenky všichni pověsí na net. To bude přehlídka.

nemo

Old Post 14-11-2002 v 02:12 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedpolis
Stálý Člen

Karma uživatele weedpolis - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No ja si vždycky zapisuju všechno do mobilu..protože když se ráno probudím a podívám se na mobil, tak si vzpomenu, že sem tam něco psal.

-kdo nehulí, ať první hodí kamenem-

Old Post 14-11-2002 v 10:11 AM
weedpolis je offline   Profil uživatele weedpolis   Find more posts by weedpolis   Foto galerie člena weedpolis   Click here to Send weedpolis a Private Message   Add weedpolis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRadekRB
Nový Člen

Karma uživatele BRadekRB - 0% Pěstitelská

Jóó jóó Příspěvek č. 4

Znám to taky, hlavou se ti honí hromada věcí, mimochodem většina z nich nestojí za nic, ale ty si třeba myslíš, že jo.
Papír, nebo datlování do mobilu je v porovnání s rychlostí lidského mozku asi dost pomalej způsob archivace, co mohu doporučit je pustit /pokud je to zrovna doma/ si oblíbenou hudbu, protože jak známo hudba znásobuje emoční cítění včetně zachycení intelektuálního stavu a je schopna je po zpětné reprodukci zase vyvolat, UF.
Jo a mimochodem, já osobně si myslim, že mozek si podvědomě třídí informace a podobně jako člověk u pásu někde ve fabrice vyhazuje zmetky a ponechává dobrý kusy, neboli, to, co považuje za zcela nepoužitelný, maže.

rod

Old Post 14-11-2002 v 21:26 PM
BRadekRB je offline   Profil uživatele BRadekRB   Find more posts by BRadekRB   Foto galerie člena BRadekRB   Click here to Send BRadekRB a Private Message   Add BRadekRB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jane
Nový Člen

Karma uživatele Jane - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

...az nekdo vymyslite ten teleport a stihnete to zapsat.. tak mi dejte vedet )

Old Post 15-11-2002 v 11:32 AM
Jane je offline   Profil uživatele Jane   Find more posts by Jane   Foto galerie člena Jane   Click here to Send Jane a Private Message   Add Jane to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
olik
Stálý Člen

Karma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% PěstitelskáKarma uživatele olik - 71% Pěstitelská

Obecné memory ? Příspěvek č. 6

to kalistor:

Jo jo ... před 5-6 lety když jsem začal s hulením, tak jsem měl v hlavě ty samé pocity. Všechno je důležité a hlavně to nezapomenout ... psal jsem, kreslil, fotil ... a po 5 letech jsem zjistil, že: "To co je důležité si zapamatuješ, a ten zbytek ... ten zbytek je prostě jen cestou k tomu důležitému"

Nepovažuj svoje slabosti za vášně (J.ČAPEK)

Old Post 15-11-2002 v 14:22 PM
olik je offline   Profil uživatele olik   Find more posts by olik   Foto galerie člena olik   Click here to Send olik a Private Message   Add olik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No jo pánové, to je věčný téma.
Já poslední dobou dostávám nápady na úplně perfektní jungle, ale když sednu ke komplu a začnu dávat dohromady samply, tak z toho nic není a kašlu na to, protože hlava valí o moc moc rychleji než ruce.... taky sem nedávno vymyslel po jointu bezdrátovej přenos elektrický energie (to bylo hustý, dokonce se mi zdálo, že to fakt funguje a viděl sem na to v hlavě dokonce úplný schémata), ale pak to přešlo a věděl sem z toho velký ho*no.... a o tom to je pánové. hulčo je přece na odreagování a ne na přemejšlení nad důležitejma věcma, nebo ne??? :-)))))))

live ganja, live!!!

Old Post 15-11-2002 v 23:21 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:24 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás