Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
snarku, az tak moc ne: jeden zpusob vyuziti drozdi je pro vyrobu CO2, ktery kytky docela rady (nekde to tu je z lonska - vyroba CO2 nebo tak nejak).
Tenhle thread me ale upoutal z jineho duvodu: kecal jsem se starym zahradnikem a poradil mi fintu proti plisnim, je to asi neco podobnyho jako polyversum (o tom pisu zde, na 1784). Pry s tema qasnicema strikali proti plisnim kdysi a docela uspesne. Bohuzel to nemam kde vyzkouset, vsechno uz mam osetreny polyversem. Nevite o tom nekdo, jestli to funguje ? Dostupnost i cena dobra, jedovatost nulova.....
to sodik:
na kvasnice se vyprdni, akorát smrdí a zas tak toho moc kytkám nedají,
musíš se o ně starat a koukat aby pořád fungovaly,
jestli chceš, aby ti kytky pořádně rostly, musíš zajistit pořádný větrání s výměnou vzduchu min. 20x za hodinu,
tím jim zajistíš dostatečnej přísun CO2 a kytky si budou libovat.
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Oki, já jsem se jenom zeptal, to znamená když je za vľtou otazník, tak se ptám... a chtěl jsem slyšet názor,Ok. Větrání v moji skříní zajištuje 2 x 120mm větráky, které mají po 2800ot/min, takže výměna vzduchu je zajištěna velmi dobře....
2stax:: tak to se šeredně pleteš. větráky od kompu ti uchladí maximálně 100 W lampu. Záleží taky kolik jich máš. Ale na mojí 250 w si vylámali zuby dva coolmaxi do case maximální teplotu mam 52 °C za stínítkem !!!!!!!!!!!!!!. Lepší je sehnat pořádnej větrák na hajzl nebo do koupelny. ten na 250 bohatě stačí - 117 m3/h a žere 17 w což je do mojí m3 skříně až zbytečně moc, ale nic se tim nezkazí je navíc pekelně tichej. dole postačí mít díru. Ty větráky do CPU jsou dobrý tak na matkárnu