Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle je můj první lampión, takže to podle toho taky vypadá.
Co to je: Medusa Nirvana, semínka zakoupena v NL
Výbava: světlo Phillips 250w
pachový filtr
Kancelářskej větrák
větráček na cirkulaci vzduchu
Z pěti semínek se podařilo 3 samice, bohužel jedna převoz nepřežila..takže se podařilo zachránit 2 chudinky u těch jsem si taky nebyl jistej vůbec přežijou.Nakonec se to u obou podařilo..
Ahoj, nějak se začít musí...Příště už si vychytáš řízky ve většim počtu, třeba 4kilo a bude to zase o něčem jinym. Tady z toho si podle mě taky pěkně zahulíš..Peace
Přidávám další fotky...holky jsou na dobré cestě, jen přemýšlím že by jestli by nešlo prohodit světlo z 250 na 400, kterou jsem ted získal nebo to nechat dojet na té původní...No nechám si poradit...A ještě jedna otázka, vzhledem k tomu že stim nemam ještě moc zkušeností, jak dlouho to ještě mam nechat, ja bych to viděl ještě 2-3 týdny.
Zdar. Já být tebou tak tam klidně nechám to 250, protože aspoň podle mně nemá cenu dávat tam 4kilo na ty dvě kytky. Bylo by to jenom plýtvání el.energií. Ale pokud ti to nevadí, tak proč ne.
Snáze uvěříme lži, kterou jsme slyšely už tisíckrát, než pravdě která je vyřčena poprvé!