Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po ňáké té době jsem tu s druhou lampovou nadílkou.....ZDRAVIM všechny!
Oproti minulému kolu se změnilo jen pár maličkostí, takže vypadá to nějak takto:
Rozměry skříně: 80x100x17O
Světlo: 250W MASTER SON-T PIA PLUS oproti minulé Osram Plantastar 400W
Přítah: Kovový větrák 12x12 cm - oproti minule už vím jaky přesně - SUNON
Odtah: Ventilátor TT 125 – 220/280 m3/h, pachový filtr homemade
Ofuk: Klipsňák
Zvlhčovačka - funguje...
pH metr, Ec metr
Hnojky:
Terra Grow
PK 13 - 14
Alga Bloom
Phytamin
BioBIZZ Fish mix
Final solution
Bat Guano
Substrát: Plagron Bat mix (minulý plagron growmix se moc neosvědčil....příště bych chtěl zkusit zase na kokosu)
Řízečky:
5x White shark
3x G13
1x Sage
Mají za sebou 2. den na rustu, teplota okolo 28, vlhkost 5O - 6O%, vypadají ze se jim to začíná líbit, páč se pekne zazelenaly....
To je asi tak vše......budu rád za všechny připomínky, rady, nadávky a urážky Díky
čus zatim to vypadá dobře K+ samosebou..Akorát sem zvědavej jak ukočíruješ S.A.G.E,,oproti GWS roste o 100% rychlejš ale ty si stím poradíš.Jinak hodně zdaru v tomto kole
Ještě sem zapomněl ke hnojkám přidat Plagron enzymy - ty začnu pomalu přidávat od příštího týdne. Jinak kytky za sebou mají 3. den, ve skříni se jim evidentně daří...
Kytky jsem dnes presadil do 11l kvetinacu, maji za sebou necelých 13 dní. Kořeny byly pekne prorostle. Zatím si vedou docela dobre, az na jednoho zraloka, ktery žloutne a nevypadá moc dobře. Uvidíme jak mu sedne přesazení. Zitra se chystam pohnojit terra growem, tak by mu to taky mohlo pomoct.
Jinak zatial kytky dostali jednou enzymy, fish mix a postrik fish mixem. Az do prepnuti na květ budu stridave hnojit terra growem a fish mixem, sem tam enzymy. Phytamin toto kolo vubec nepouziju a zkusim jim tam palit jen ten fishmix, slysel jsem na to samou chválu.
Nahazuju taky nějaký fotzzz...
Nějaké new info...
Až na jednoho žraloka se kytkám daří docela dobře. Ještě jeden je sice takový slabší ale vypadá to, že už se dává do kupy. Ten nejmenší mě pěkně sere...pořád žloutne a opadaly mu spodní listy. Ze začátku sem to hodně zalíval, tak mě napadlo, jesi sem to nepřelil, ale tím to asi nebude. Takže tomu asi něco chybí - ale nevím co. V pondeli sem to prolil zálivkou s 3 ml/1l terra grow. Včera sem jim do zálivky přidal ještě 1ml/1l enzymů a pokropil fish mixem - 1ml/0,5l tak uvidíme jesi se třeba ještě nezlepší, ale vidím to spíš tak, že za chvílu půjde pěkně do hajzlu, takže bude o kytku méně ((
Včera sem taky konečně pořešil kyselinu dusičnou na snížení pH v růstu, takže ode dneška každá zálivka a každý postřik jedině s upravenou hodnotou - pH 6,2.
Jinak se teď rozhoduju, jesi kytky zastřihnout a nahodit scrog, nebo nechat rust bez zastřižení. Minule sem zastřihnul všechny, takže teď se přikláním spíš k nezastřižení....musím to ještě promyslet....
Pár new fotozzz...
Kytky dostaly naposledy zálivku 4 ml fish mixu / litr + postřik phytaminem. Za 2 dny porostly o nějaké 3 - 4 cm, všechny sou krásně zelené, žádná vada na listech. Dokonce i ten málem chcíplý žralok se vzpamatoval a zazelenal, taky trochu povyrostl, tak třeba eště něco ukáže. Zítra pohnojím Terra growem + postřík fish mix, pak v pátek fish mixem + postřik phytaminem a v neděli bych to viděl na přepnutí na květ. Nechám to povyrůst trochu víc než minule, místa bylo nakonec dost a kytky byly zbytečně malé. Zatím sem zastřihnul jen 2 kytky a taky to tak asi zůstane. Po přepnutí na květ proliju enzymama.
Nějaké new FotoZZ...
Mir....
vcera prodelali kyťóry menší ohýbačku, lámačku a nahodil sem pár kolínek. Už to bylo potřeba, některé valily hodně do výšky a některé se spíš košatěly. Ale všechny jsou krásně zelené a vypadají zdravě. Ten zhotovsonovělý žralok už je vpoho, sice menší ale jede Mám z něj radost z chlapa!
Dnes je pohnojím terra growem 5ml/litr a postříkám fishem 1ml/0,5 litru..
ŽZ....
.....po čtyřech dnech jsem otevřel skříň a nestačil sem se divit. MEGA džangl!!! Kytky by evidentně potřebovaly víc místa, ale nedá se nic dělat. Vytáhly se strašným způsobem, tak doufám, že budu mět na výšku dostatek místa, ale mělo by být....
Dnes pojedou kytky první den růstu, včera jsem ještě pohnojil 6ml fishmixu / litr H2O......každé kytce cca 330 ml zálivky. Oroseno 2,5 ml phytamin / litr H2O.
Ve čtvrtek ráno odjíždím až do neděle mimo ČR, takže těsně před odjezdem je proliju čisou vodou s upraveným pH. Pak už začnu aplikovat alga bloom a PK13-14. Taky plánuju přidat zase trochu guana na květové období......guano si nemůžu vynachválit, bat mix oproti growmixu je naprostý luxus, myslím že kytkám nic nechybí, protože mají krásnou barvu a na všech 9ti kytkám sem našel dohromady cca 20 oschlých lístečků naspodu.
pH každé zálivky a postřiku upravuji na 6,1 - 6,3.
Ňáky fottoozzz z rána......
Po delší době nahazuju new photozzz...
Kyťoury už si pěkně valí na květu, dostávají každý 4tý den hnojku, zatím jen Alga bloom, dneska poprvé PK 13-14. Postřik phytamin a fish mix na střídačku. PH upravuju na 5,8 - 6,0.
Trošku sem prostříhal spodní větvičky a listy. Teď řeším kdy kytky prostříhat celé, aby šlo světlo i na spodní pálky, ale zase když to tak prostřihám, tak nebudou tolik přijímat světlo. vidím to tak, že to nechám ještě tak týden - 2 týdny a řádně to prostříhám.
¨Po týdnu nahazuju aktualni foto, jsem v 23. dni na květu. Dnes sem trochu poprehazoval kytky, uvazal a narovnal a hlavne mega nakrmil. Mezi kazde 3 kytky sli 2l vody s 5ml PK13 14 a 7 ml alga bloom. Dostaly taky postřik fishmixem a dosypal sem hlinu pod okraje kvetinacu....