Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Foliovník by Bert-5xSkunk.NO1,Nebula,2xHashplant
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
q*BerT
Stálý Člen

Karma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% Pěstitelská

Obecné Foliovník by Bert-5xSkunk.NO1,Nebula,2xHashplant Příspěvek č. 1

Hi growers!

jakožto už třetí rok pěstování v pařníku jsem tomu i letos jak jinak neodolal a prdnul si tam pár kytek. Ze začátku jich tam bylo zhruba kolem 15, ale byli tam nějací samci a celkově se to protrhávalo a sázeli se nový kytky, takže v tom začínal být pěknej mrdník. Popisovalo se to, ale důsledkem účinku slunce a vody úplně zbytečně.
Nyní je to v takovéhle sestavě:

5x - Scunk NO.1
2x - Hashplant
1x - Nebula

Jako hnojení je použitá směsice kravského+prasečho hnoje, který byl hned z jara zaryt. Moc se mi zatím nezdá, že by to bylo potřeba něčím extra hnojit, ale ve fázi květu tomu určitě neco dám. Plagron Alga Bloom či Plagron Pk 13 - 14...

Jinak přikládám fota z brutálního masakru, který jsem byl nucen učinit. Nemohl jsem uvěřit svým očím při pohledu na třímetrové klacky stoupající až k vrcholku foliáku a bez lítosti jsem to všechno srazil skoro až k zemi. Udělal jsem cca 10 řezů, který k nim buď ještě nějak nacpu a nebo poputují prostě do volný přírody

Mimochodem z toho mám asi m2 listů a tak nějak přemejšlim jak s tím naložit. Někdo nějakej návrh? Jsou fakt krásný, až 40 cm dlouhý

No, sám jsem na to teď zvědavej jak to poroste dál. Snad to nebude mít žádný problémy obrazit a jet dál. Rozhodně to už nebudu nechávat na přírodě a budu to štípat dokud to půjde

Prostě kein Stress

Jediný co je v pařníku dost na hovno je vlhkost. Ty se tam prostě nezbavíte. Ať větráte jak větráte, když je venku od 20 °C výš pořád tam prostě je. Ve fázi růst to nevadí, naopak. Ale ve fázi květu to je dost horší. Zhruba do půlky květu v pohodě, ale pak se vždycky začíná objevovat nehezká plíseň a řešil jsem to tak, že jsem nechával pařník třeba přes noc co nejvíc otevřený. Pomohlo to, ale je to dost riziko.

Vždycky se ale zatím sklidila slušná hromada, tak doufám, že tomu nebude letos jinak

pro info loňsko:

https://grower.cz/forum/showthread.p...6018#post726018

Naposledy upravil q*BerT 14-08-2009 v 18:02 PM

Old Post 30-06-2009 v 19:59 PM
q*BerT je offline   Profil uživatele q*BerT   Find more posts by q*BerT   Foto galerie člena q*BerT   Click here to Send q*BerT a Private Message   Add q*BerT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papajamargot
Stálý Člen

Karma uživatele Papajamargot - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Dal sji je moc brzo do foliaku

Ten avatar je original delal jsme ho po prvnim jointu
Hip Hop (Hodně impotentnich pičusu hopsá okolo podia)
inda balkon 2009

Old Post 30-06-2009 v 20:46 PM
Papajamargot je offline   Profil uživatele Papajamargot   Find more posts by Papajamargot   Foto galerie člena Papajamargot   Click here to Send Papajamargot a Private Message   Add Papajamargot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Plechh
Stálý Člen

Karma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% PěstitelskáKarma uživatele Plechh - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

no trochu ti to přerostlo.....

Plechh

Balkon2009-sklizeno

Prvni indoor 250w/400W-sklizeno

Druhy indoor 400W-sklizeno

Treti indoor 400W/600W-sklizeno

Old Post 30-06-2009 v 21:03 PM
Plechh je offline   Profil uživatele Plechh   Find more posts by Plechh   Foto galerie člena Plechh   Click here to Send Plechh a Private Message   Add Plechh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ty kráávo, to jsi trochu neodhadl, ale hustý teda :O

hele s tim listim..poptej se po okolí,třeba někdo potřebuje na mast..(jako někoho důvěryhodnýho) nebo udělej sám, pak připadaj v uvahu věci jako mlíko, máslo(následné pečení atd) nebo kompost nebo tak..možná biomasa , držs a neboj, kytky vypadaly skvěle, určitě krásně obrazej

jooo a s těma velkemja listama - nafoť je a v soutěžích je soutěž o největší list tak se mužeš zučastnit

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 30-06-2009 v 21:03 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
redyth
Stálý Člen

Karma uživatele redyth - 67% PěstitelskáKarma uživatele redyth - 67% PěstitelskáKarma uživatele redyth - 67% PěstitelskáKarma uživatele redyth - 67% PěstitelskáKarma uživatele redyth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Zdarec, zkus z toho listá udělat hash ;-)

Old Post 01-07-2009 v 15:08 PM
redyth je offline   Profil uživatele redyth   Find more posts by redyth   Foto galerie člena redyth   Click here to Send redyth a Private Message   Add redyth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele redyth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
q*BerT
Stálý Člen

Karma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% PěstitelskáKarma uživatele q*BerT - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Heh, hash? Tak to vubec netusim jak?!? Nejakej navrh??

Old Post 01-07-2009 v 15:19 PM
q*BerT je offline   Profil uživatele q*BerT   Find more posts by q*BerT   Foto galerie člena q*BerT   Click here to Send q*BerT a Private Message   Add q*BerT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Haš se nedělá z listí, na výrobu haše potřebuješ pryskyřici- květ! pak smáznu!

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.

Mr.DámTo

Old Post 01-07-2009 v 15:37 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
q*BerT
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

No já si právě taky myslim, proto mě to udivuje udělat z listu hash.... Ale bylo by to paradní Každopadně to vidim na topinky Na hooooodně topinek

Old Post 01-07-2009 v 15:49 PM
Nugget
Stálý Člen

Karma uživatele Nugget - 82% PěstitelskáKarma uživatele Nugget - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Zdar
Pokiaľ viem, tak hash sa dá urobiť aj z lístia, ale to lístie by malo byť ako bočný produkt sklizne teda vlastne ostrihané lístie od pálok, vtedy má najväčší obsah THC....
Takže odporúčam niečo napiecť.....

Veľa zdaru

Čipešek a priatelia / 2009
Chmelové cannabinoidy ako hnojivo
My Indoor Greenhouse [No Grass]
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.

Old Post 01-07-2009 v 16:11 PM
Nugget je offline   Profil uživatele Nugget   Find more posts by Nugget   Foto galerie člena Nugget   Click here to Send Nugget a Private Message   Add Nugget to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LEM
Stálý Člen

Karma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% PěstitelskáKarma uživatele LEM - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

čau, já bych ti jen navrhl, jestli máš
40ti cm listy, dej to sem:

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=43654

Jinak z listí se opravdu dá udělat něco jako hašiš horší kvality...zkus pohledat v návodech, Ale princip je stejnej jako u haše, nadrolíš, zamrazíš(nejlíp v nějaké té plastové krabičce na svačiny)...po zamražení s krabicí pořádně zahrkáš, ten jemný prášek, co ti zůstane na stěnách krabice seškrábneš....postup opakuješ tak dlouho, až budeš mít dost toho jemného prášku.....pak ten prášek už jen necháš zapéct v troubě nebo povaříš v hrnci, aby se přetvořila jeho konzistence na haš....tak tak

Old Post 02-07-2009 v 09:12 AM
LEM je offline   Profil uživatele LEM   Find more posts by LEM   Foto galerie člena LEM   Click here to Send LEM a Private Message   Add LEM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

z tohodle listí hash udělat nejde!

to musí být listí ze sklizně, takový ty listy palic, který jsou pocukrovaný a hash se pak dělá např gumbyho metodou nebo podobně,ale extrakce z THC z listů se jen tak nedělá..

edit: no tak už mlčim..

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Naposledy upravil Hy3nA 03-07-2009 v 10:59 AM

Old Post 02-07-2009 v 09:20 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Filipek
Nový Člen

Karma uživatele Filipek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Udělěj z toho mlíko....................

Old Post 02-07-2009 v 11:13 AM
Filipek je offline   Profil uživatele Filipek   Find more posts by Filipek   Foto galerie člena Filipek   Click here to Send Filipek a Private Message   Add Filipek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
q*BerT
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

Asi jo, proste z toho budu zkouset vsechno mozny

Old Post 03-07-2009 v 08:27 AM
Aahz
Stálý Člen

Karma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% PěstitelskáKarma uživatele Aahz - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od Hy3nA
z tohodle listí hash udělat nejde!

to musí být listí ze sklizně, takový ty listy palic, který jsou pocukrovaný a hash se pak dělá např gumbyho metodou nebo podobně,ale extrakce z THC z listů se jen tak nedělá..

já zkoušel dělat hash gumbyho metodou ze zástřižků v půlce července a šlo to...
a jinak běžně hash dělám ze spodních listů, nejen z listů z palic..

Na stromě 09 - zavlažování Tropf Blumat
Doma 09 - Tundra (sklizena), Hempyho kýbel: HH (balkón) a SF (Windoor)
balkón 2008 - schovka za rajčaty
Za oknem 2008 - Jižní perla

Old Post 03-07-2009 v 10:46 AM
Aahz je offline   Profil uživatele Aahz   Find more posts by Aahz   Foto galerie člena Aahz   Click here to Send Aahz a Private Message   Add Aahz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
q*BerT
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Zdary, příspívám sem další fotky z mého fóliáku. Kytky jsou opět po dnešku více přivázaný a zdrátovaný, protože se to začalo zase pěkně rozjíždet a kdybych to zase chvíli nechal, tak by mi to opět celý přerostlo Nsadil jsem na zkoušku na jednu kytky SCROG, ale je to z pletiva který jsem jen tak našel a vyloženě pro experiment jsem ho tam dal. Osobně si myslím, že je to dost hustý pletivo. Na ty kytky by to asi chtělo něco s min 4x4 cm oky. No, prostě uvídíme, ale mělo by si to snad najít cestu, mno ne?

Naposledy upravil q*BerT 15-07-2009 v 20:42 PM

Old Post 15-07-2009 v 17:00 PM
q*BerT
Stálý Člen

Obecné nakvétání Příspěvek č. 16

Zdravim všechny growery!

Opět jsem se dostal k nějaký aktualizaci mého fóliovníku. Roste z toho celkem slušná gžungle a myslím si, že po třech (celkem rapidních) pokoseních se to zase strašně rozjíždí. Každopádně si myslim, že už tohle dokážu nějakým způsobem zkrotit a udržet to od stěn a stropu A že to dalo práce
Jinak to začíná už pěkně nakvétat (hlavně Scunk No.1) a malinko "páchnout".
No posuďte to popřípadě taky (samozřejmě nemyslim tu vůni)

Hodně zdarů

Naposledy upravil q*BerT 02-08-2009 v 18:12 PM

Old Post 02-08-2009 v 18:00 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás