Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » AH Natural power Growth/Bloom excellarator, kdy nasadit atd.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
sacul
Stálý Člen

Karma uživatele sacul - 9% Pěstitelská

AH Natural power Growth/Bloom excellarator, kdy nasadit atd. Příspěvek č. 1

Zdravim, chtěl bych se pobavit o tomhle aditivu pro nase kyti,tento rok ho jedu poprve a pravda nevim co od nej cekat, slysel jsem na nej spis chvalu nez haneni, ale v podstate se lisi nazory kdy ho nasadit, taky by se ti co maji zkusenost mohli podelit o poznatky, at uz ohledne davkovani a vhodneho mnozstvi nebo o dobe nasazeni. Nekde jsem cetl ze to nekdo vali od zacatku coz se mi nezda, ale muze na tom neco byti.
Myslim ze zrovan ted je aktualni doba to rozebrat

Viz. obecne rozsirene info

Používá se pro rostliny s rozvinutým kořenovým systémem, které přecházejí do fáze květu. Pomocí tohoto mocného koktejlu dosáhnete tvorby mohutného květenství Vašich rostlin. Posiluje imunitní systém rostliny, působí preventivně proti nemocem a léčí škody způsobené škůdci. Používá se do konce předposledního týdne před sklizní, je ideální pro indoor i outdoor pěstování a vhodný pro všechny typy substrátu (hlína, kokos, rockwool a jiné) a hydroponických systémů. Doporučujeme v kombinaci s Advanced Enzymes+.

Dávkování: 1ml na 1000ml

Old Post 16-07-2009 v 18:12 PM
sacul je offline   Profil uživatele sacul   Find more posts by sacul   Foto galerie člena sacul   Click here to Send sacul a Private Message   Add sacul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás