Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teplote den/noc:28-30/18-20
vlhkost:kolem 50%
Ph sražím momentalně 5,8-6,2
hnojky:5ml enzimy,20ml terra bloom,3ml bloombastic a to vše na 5L odstáté čisté vasrúvky,jednou sem přisipal na každý kus jednu odměrku guano prášek(ten bych chtěl dát ještě jadnou,tak za 14 dní)
mám tu ňáký makra,kytky rostou jako z vody(dnes prolito čistou vodou+enzimy,ph upraveno na 6)
holky budu muset trošku prostřihnout,jelikož se mi drží vlhkost docela hore 40-60%
teplota 28°C,v noci 18
loni v amstru sem mámě koupil takový upomínkový předmět v podobě této plechovky,otevřete,zalijete a už to roste.tak sem budu občas házet ňákej příspěvek(jen tak pro spestření,zajímá mě co s toho vyleze)máma to má stejně na mast
vyfoceno lehce po vjetrné smršti,ale jinak nevypadá nejhúř
zdar kámo,ta plechovka má objem tak 2dc,máma si do ní hodila předsadit rajče.rostlinka je už v 10litrovém květníku.vyrostly celkem tři kusy ,přežila jen jediná