Jarasta
Stálý Člen

|
OUTDOOR, BALKONYX 09 by Jarasta |
Příspěvek č. 1 |
Zdravím všechny Growery(ky), všechny co maj rádi Ganju z jakýhokoli směru samozřejmě kromě distribuce, rád bych se představil ….. …… jméno mé, jsem z …… a chtěl bych vám všem ukázat můj letošní grow, podělit se s vámi o radost a doufám, že co nejmíň zklamaní, pěstuju čtvrtým rokem, ale tim způsobem, že sem na všechno musel vždycky přijít sám a za pomoci mých drahých přátel, časem na internetu a teď sem všechny drahocenný rady našel právě tady na tomhle fóru- na GROWERU, rád bych vám všem za poskytnutí těch užitečných informací poděkoval. Jinak vždycky sem pěstoval venku a poslední dva s tímhle tři roky i trochu na balkoně, ale postupem času bych si i nějakou tu indoor produkci klidně zařídil, bohužel kvůli mímu propadaní na střední škole na to nejsou moc finance ani čas. 
A teď už k mí ,,zahrádce‘‘ !!! 
Odrůdy: 3 druhy nějakýho NoNameSkunku (NNS no.1, NNS no.2, NNS no.3) co jsem měl minulej rok na balkoně (móóóc dobrýý)
Jack Herrer x NoName- 9 kousků…
EM x DP x AK48- 10 z 10ti semínek…
Shiva x AK48- 8 z 10ti semínek, ale dva úplný hypermrzáci…
NNS no.1 - 9 z 10ti…
NNS no.2 - 51 kousků…
NNS no.3 - 11 ks…
Lečo (podle dárce semínek)- jenom 3 nějakej NOUNEJM od známého…
Později snad přibudou řízky nějakýho skunku- řikaj mu tělocvikář podle smrááádku… 
Zahrádky: Mám pár fleků v jungli, dost bezpečný místa (i když), a na Balkonku, ale jen tak něžně...
Hnojky, hlína, atd.: Na růst budu hnojit kopřivama, a na květ plánuju nějakej Plagron, proti mšicím a ostatním potvůrkám mám postřik ještě z min. roku, proti čorkám mám NIC, asi jenom modlitby a proti zvířátkům co by si chtěli smlsnout na mých holčinách mám psí chlupy, moje ostříhaný dready, pak močení do kyblíčku při každý návštěvě políčka (dost osvědčená metoda) a ještě něco vymyslim, asi oházet klestím atd… Hlína- obyč rašelina…
jinak sme na to 3 lidi 
 |
HEALING OF THE NATIONAL
Naposledy upravil Jarasta 09-05-2009 v 11:43 AM
|