Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj vsem,
zajimalo by me jestli tady na Groweru se vyskytuje nejakej Rasta, resp. nekdo kdo pestuje Ganju jako soucast sveho nabozenstvi, jako Gun-Jah.
Původní příspěvek od paia ahoj vsem,
zajimalo by me jestli tady na Groweru se vyskytuje nejakej Rasta, resp. nekdo kdo pestuje Ganju jako soucast sveho nabozenstvi, jako Gun-Jah.
---------------
Čau, tak jsi ho našel, používám trávu pro komunikaci s JAHem
me se taky libí ty různý hi tech veci, vybojky a ruzny systemky, ale podle myho nazoru se v kytce, ktera roste venku odrazi slunce a puda a nalada okoli...nevim pride mi to prirozenejsi...
To cernoch: Moc pekne stranky, me srdce zaplesalo pri cteni
Mam taky rad Svihadlo. Je mi lito ze indoor neni podle vas OK.. Ale snad to nebude tak spatna vec.
Nazdárek chlapíci.Dredy na palici mám,ale Jah v mym životě zase tolik neznamená.Zrovnatak neodmítám indoor a nemyslim si,že to nějak poškodí duši kytky.Ta je taková,jakou jí utvoříš svojí péčí a láskou.Nechci se tu rozepisovat o svim náboženskym cítění (to by bylo na novej thread),ale rozhodně to není žádný z masovejch náboženství.Je to jen MOJE víra a to,že mám dredy,to nijak nemění.
Zrovnatak vy,jestli věříte v Jaha,nepotřebujete k tomu mít dredy,je to jen takovej doplněk.
Jinak všem vám přeju happy growing.
Jo a až budete mít ty dredy,pozdravujte ode mně svoje zvířátka :-))
Tak tu mate dalsiho rastu smokin weed fi Jah glory! Ale nic se nema prehanet...jo a dready taky nemam.
Papšmír: docela by me zajimalo proc chces byt rasta kdyz o tom nic nevis?