Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímalo by mě, jestli na Vás taky funguje to, že když ste fakt moc zhulený a dáte si třeba kornout zmrzliny tak Vás to zase hodí do pohody Mě zmrzlina dycky tak trochu povytáhne ze zhulenosti... abych si mohl pak dát ještě další brko a následně na to další zmrzlinu.
Já sem schopnej sežrat během 5 minut tři čokoládový kornouty Kámoši dojídaj první a já už rozbaluju třetí
Nevím ale nějaký divný téma. To je jako kdybych založil téma a třeba tam napsal jestli papá někdo krokety když je high, nebo já nevím co.
Jinak o jídle je tu trendů moc.
Když jsem já high tak bych nejradši snědl všechno sladké. Ono vetšinou když si dáš něco sladkého tak tě to nakopne to je pochopitelné.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Původní příspěvek od detlef Mě zmrzlina dycky tak trochu povytáhne ze zhulenosti...
Myslim ze je to tim že cukr potlačuje zhulenost
ale jinak zmrzlinu zhulenej mužu pořád hlavně mrože je jedno jestli je zima nebo vedro zmrzlinu si dam kdykoliv
No o jidlech je tu toho hodne ale zrmzlina je jinaci - studena Jinak je fakt ze nekdy mam chut na zmrzlinu i v zime kdyz je me kosa ale krk si proste zada trochu osvezeni. Tak by me zajimalo jestli je to jenom placebo ale me to doopravdy dela na krk dobre i kdyz mrzne zni to divne ale kdyz se zmrzlinou leci(ly) mandle atd tak tak neco pozitivniho asi bude. (mozna objasni nejakej Dokktor )
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
zdrawim,
klasicky po vytrhavani mandly by Vam mal doktor odporucit vela zmrzliny a to s toho dovodu ze chladi a teda zmiernuje bolest a teda podporuje hojenie v oblasti zakroku...to mas take ako ked si narazis napr. ruku tak si davame nato lad...zmrzlinou nic nepokazis, mandle uz su vonku cize sa ti nema co znova zapalit
a aby som nebol offtop - raz sme sa takto po strasnej chlastacke rano zobudili ze ideme na bus, (ja po pregrcanej noci a nieco po cca 3 hod spanku takze si viete predstavit) a vytackam sa pred dom kde sme flamovali a este pred odchodom sme stocili po 2 vodne__maly zazrak po najebavke pre vase telo to sa nezaprie__objednali sme si kazdy velku zmrzku a parada, tiez som nechapal ze som ju skolil tak rychlo...pre zmiernenie stavu by som volil nejaky ten citron-jahoda alebo nejaky ovocnickovia s vitaminom C
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Myslim ze je to tim že cukr potlačuje zhulenost
ale jinak zmrzlinu zhulenej mužu pořád hlavně mrože je jedno jestli je zima nebo vedro zmrzlinu si dam kdykoliv
Cokoliv co sním mne probouzí ze stavu zhulenosti. Čím víc toho sním tím rychleji to jde pryč. Nevím jestli je to zrovna tím cukrem.....
Nicméně mrož je na zhul vážně boží a co teprve takovej double-lízák z Normy škoda, že už je tady zase zima...
to snad nie ma to važne rozosmialo lebo je to kruta nahoda...-- asi pred troma dňami ked som bol u kamoša a bol dost na kašu tak som mu len tak zo srandy povedal že mu pomôže zmrzlina ..myslel som to vtedy ako placebo.. ale ako vidim mal som pravdu
Zmrzlinu muzu jist kdykoliv a v jakymkoliv pocasi(obvykle i prez zimu kdyz je snih ) proti prekourenosti finguje,ale ne tak jako gulas s 6.Ikdyz gentleman pred polednem nepije(ale huli ),tak se obcas cloveku stane,ze uz kolem poledne ma pekne nacamrano a nahuleno->pak je cas na ejakej poradnej gablik a muze se zacit pit a palit nanovo ...Takhle se da za den vybilit penezenka jedna basen....